PRPA! Marinika odustala od TV duela sa Đukanovićem

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

13.11.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović i potpredsednica Stranke slobode Marinika Tepić trebalo je da suoče stavove sutra na javnom servisu RT Vojvodine, ali, kako pišu mediji, od debate nema ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

Marinika se očigledno uplašila da će po ko zna koji put biti poražena istinom, kao i da nema šanse protiv argumenata sa Đukanovićem, navodi Alo, pa je odustala od emisije.

Marinika je u javnosti najpoznatija po mnogim ispadima, nepoznavanju osnovne istorije, kao i lažnom optuživanju vladajuće stranke.

Nedavno je, recimo, izjavila da je predsednik Aleksandar Vučić lično posredovao u trgovini oružjem, a za skandal na promociji knjige Gorana Vesića optužila je SNS! Prema njenim rečima, vladajuća stranka je sama organizovala "neke ljude" da pale njegovu knjigu, a onda, kako ona navodi, optuže opoziciju.

Poznato je da Marinika odavno "ima problem" sa Đukanovićem, te ga je prošle godine čak nazvala i fašističkom svinjom! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Nada

13.11.2019 21:01

Velika steta!Bas bi bilo zanimljivo pratiti TV duel izmedu gospodina Dukanovica i nje!Gradani bi imali jos jednu priliku da cuju kako se opozicione lazi brzo i efikasno demantuju istinom!

Mirjana

13.11.2019 21:08

Oni koji lazu i izmisljaju afere protiv vladajuceg rezima ne smeju sa Djukom u tv duel jer on nikad ne izlazi nespreman pred kamere. Stvarno prpa za Mariniku.

Petar Bojovic

13.11.2019 21:11

Ovaj odustanak od TV duela je dokaz da gospodja Tepic nije govorila istinu i da su sve one njene price zapravo obicne bajke.

Aca

13.11.2019 22:34

Ne može se pobediti istina, dakle, ona u startu gubi. Zašto da gubi vreme?