ŠOK! Ćosić uzimao pare od Albanaca i Amerikanaca

Autor:

Vesti

13.11.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prazne priče o nezavisnom novinarstvu. Jugoslav Ćosić, programski direktor N1, uzimao je pare od Albanaca i Amerikanaca i za to postoje dokazi crno na belo!

RepublikaFoto: Promo foto
Jusoslav Ćosić

Naime, iz dokumenata koja objavljuje Srpski telegraf vidi se da je Ćosić, preko svoje firme, u periodu od 19. januara 2018. do 6. marta 2019. dobio 249.862 dolara od Albanaca i to za poslovni konsalting. Uplate je dobijao i od Amerikanaca, i to u visini od 47.432,5 dolara.

Novčane transakcije, prema dokumentu, prvi čovek N1 je sprovodio preko firme "Keyconnection".

Prema podacima iz APR, Ćosić ima 90 odsto vlasničkog udela u pomenutoj kompaniji, koja se bavi proizvodnjom i emitovanjem TV programa. Ostalih 10 procenata je u rukama Sanje Ćosić, koja je, sudeći po prezimenu, u bliskim rodbinskim odnosima sa Jugoslavom.

Prvom čoveku N1 poslali smo poruku i tražili da prokomentariše navode iz dokumenata iz kojih se vidi da je dobijao novac od Albanaca i Amerikanaca, ali nije odgovorio do zaključenja ovog broja našeg lista.

Foto: Republika
Crno na belo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading