Bivši saradnik urnisao Boška! To je najveći prevarant i protuva, mi smo mu skupljali donacije koje je on prisvojio za sebe

Autor: Republika

Vesti

11.11.2019

12:17

Teolog i poverenik manastira Hilandar Miloš Stojković u jednoj emisiji potvrdio je dugogodišnje navode medija o nečasnim radnjama lidera Dveri Boška Obradovića.

printscreen/N1/youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Boško Obradović / Miloš Stojković

Stojković je u emisiji posebno istakao finansijske malverzacije vezane za donacije koje su Dveri dobijale preko manastira. Kako je naveo, Obradović je novac uglavnom prisvajao za sebe.

- To je jedan najveći prevarant, ja to garantujem. Najveći prevarant i ljudska protuva na političkoj sceni Srbije. To je Čovek koji je zloupotrebio manastir Hilandar, srpske svetinje, uzimao pare odatle da bi štampao publikacije, pa pare prisvojio za sebe, o čemu postoje i priznanice. Pa, ja mu lično pomagao. Ja sam jedan od ljudi koji su verovali u taj patriotizam, na primer, Dveri. I mi smo njemu skupljali donacije širom sveta. Znači, brojali novac. Sav taj novac je prisvojio za sebe i svoje potrebe - rekao je Stojković.

- Dakle, kad saradnici kažu da je Boško Obradović protuva i iznose da je zloupotrebljavao novac iz svetinje, šta dalje o njemu da se priča. Klasičan prevarant - napisala je jedna Tviter korisnica iznad videa koji je izdvojila.

 

 

Komentari (33)

Loading
budimir

11.11.2019 12:40

Posle izjave Obradovićevog bivšeg saradnika jasno je kakav je Boško lažov i prevarant.

milica

11.11.2019 12:43

Za Obradovića i njegove malverzacije se dosta spekulisalo, ali uvek je dobro imati i svedoka koji će svedočiti o kriminalnim radnjama. Iako se dugo čekalo na ovo razotkrivanje Obradovića, dobro je što je ovaj hrabar čovek izašao u javnost i rekao sve o kriminalcu Obradoviću.

Petko

11.11.2019 12:45

Svaka cast ovom hrabrom coveku na istinitom iskazu protiv Boska "patriote"...!