Trifunović prijavljen zbog govora mržnje i brutalnih uvreda

Autor: Informer, Republika

Vesti

11.11.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvena mreža Tviter najverovatnije će ovih dana obrisati nalog glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića, i to zbog uvreda, pretnji i govora mržnje koje skoro svakodnevno objavljuje na ovoj mreži.

RepublikaFoto: prinstcreen/NOVA S
Sergej Trifunović

Prema saznanjima medija, brojni korisnici Tvitera prijavili su Trifunovića zgroženi skandaloznim verbalnim ispadima šefa PSG. Neki od njih preveli su na engleski najstrašnije Sergejeve tvitove i poslali ih administratorima, a naročito one u kojima, kršeći sva pravila Tvitera brutalno vređa predsednika Srbije.

"Ti si pi*kica, ne da izadeš sa mnom na TV duel, ti si pi*kica da udeš na vrata televizije. Nema od tebe ni mojega, Vučiću" napisao je Trifunović 5. novembra posle gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji ,,Upitnik" na RTS, što je bila poruka zbog koje su administratori Tvitera pokrenuli istragu.

Reagujući na brojne prijave tviteraša, administratori Tvitera su odlučili da je lider PSG objavljivanjem silnih napada, pretnji i uvreda prekršio pravila ove mreže. - Hvala još jednom što ste nas obavestili. Istragom smo utvrdili da je ovaj nalog prekršio pravila Tvitera - stoji u odgovoru Tviterovih administratora i navodi se da će neprimereni sadržaj biti obrisan.

Podsećamo, Trifunović već duže vreme brutalno vređa neistomišljenike na ovoj mreži, a na meti su često bile i dame iz javnog života Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dejan Vuk Stanković

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Trifunović psovkama i vulgarnostima pokušava da izgradi prepoznatljiv imidž.

- Trifunović pokazuje znake nervoze. U političkom životu istrajnost i strpljenje jesu ključ uspeha, a on pokazuje da ih nema, pa samim tim ni talenta za političara - zaključuje Stanković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Nika

11.11.2019 11:33

To je manir opozicije sto je dno

Vladimir

11.11.2019 11:36

I treba da mu ukinu tviter nalog,neprimereno je da se javna odnosno poznata ličnost ovako sramno i prostački ponaša na društvenim mrežama.

milica

11.11.2019 11:40

Psovkama i uvredama Sergeja Trifunovića se mora stati na put, a to što on radi je pravo lice i prava slika i prilika opozicije. Odvratni su.

Mila

11.11.2019 11:44

Društvene mreže nisu za pretnje i napade, što Sergej svakodnevno radi.