Basara razbucao Đilasa i Jeremića: Idu u bojkot jer imaju pare

Autor:

Vesti

10.11.2019

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Književnik Svetislav Basara ocenio je večeras da bojkot izbora jedino odgovara Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću kako bi uništili ostatak opozije.

RepublikaFoto: twitter.com/PricajNet
Svetislav Basara

Basara je još i dodao da manje stranke okupljene u Savezu za Srbiju neće moći da "izdrže" bojkot izbora jer nemaju dovoljno novca kako bi opstali van institucija.

- Moj stav je da je strategija SzS da bojkot ne uspe i da opozicija nestane. Demokratska stranka nestaje sa lica sveta i sve ostale manje stranke. Đilas i Jeremić imaju para. Oni će sačekati da Vučić ode i onda uleću na njegovo mesto i nastavljaju gde je on stao. Njih dvojica nemaju nikakvu ideju, oni samo kažu "Bićemo dobri majke nam" i čekaju svojih pet minuta. Njihov program ne postoji. Postoji ako je Đilas dao nekom 200 evra da napiše kao neki program, to je to, šta drugo postoji? - zaključio je naš književnik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Čedo

11.11.2019 11:07

Tacno tako. Stranka koja ne ucestvuje na izborima postaje kombi stranka, pa posle nestaje. SPO bila najjaca stranka, bojkotovala izbore i gde je sada?

Đoka

11.11.2019 17:01

Bojkotuju zbog izbornih zakona. A te zakone su oni doneli u vreme kada su bili na vlasti. Paradox!

Marko

11.11.2019 20:05

Ne, nego bojkotu sto se taj zakon ne primenjuje.

Susan

12.11.2019 13:42

To je zato što Mali nije mali, već je Mali Veliki i sposoban čovek.