Vučić: Možemo da budemo ponosni na modernu i najsavremeniju saobraćajnicu, Koridor 10 istočni krak, koju otvaramo u subotu

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradimo auto-puteve koje smo godinama sanjali, poručio je predsednik Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu, uoči otvaranja cele deonice auto-puta na Istočnom kraku Koridora 10.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Možemo da budemo ponosni na modernu i najsavremeniju saobraćajnicu, Koridor 10 istočni krak, koju otvaramo u subotu, a koja će biti za našu decu i budućnost - napisao je Vučić. Vučić je postavio i kratak video na kojem je prikazano kako su tekli radovi na deonici Koridora 10. - Uspeli smo da izgradimo nešto tako veliko, moćno i lepo, što nadilazi naše snove - napisao je Vučić.

U subotu će biti otvorena za saobraćaj cela deonica auto-puta na Istočnom kraku Koridora 10 biće otvorena za saobraćaj, a događaju će prisustvovati i Vučić. Biće puštena u saobraćaj deonica od Proseka do Crvene Reke, čime će biti kompletiran auto-put od Niša do granice sa Bugarskom, kod Dimitrovgrada.

To je bila jedna od najzahtevnijih i najkompleksnijih deonica na istočnom kraku Koridora 10 ka bugarskoj granici, dugoj 22,5 kilometara.

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
M Novosel

07.11.2019 13:28

Do skora smo imali najlošije puteve u regionu. Sada je to sasvim drugačija situacija.

Goca

07.11.2019 14:17

Zaista mozemo da budemo ponosni i zadovoljni srpskom infrastrukturom koja je sve modernija.

Lala

07.11.2019 14:32

Hvala vam na tolikom zalaganju i ulaganju u nas. Samo napred!

Nemanja

07.11.2019 15:51

Treba svi da budemo ponosni kakvi autoputevi se grade i kakvi su već otvoreni, najmoderniji autoputevi kroz našu zemlju doneće brže putovanje, a i pre svega bezbednije.