PROVALJENA! TEPIĆEVA LANSIRALA KRIMI-PRIČU O PALESTINCU I DIPOSU: Marinika laže, Dahlan ne živi u državnoj vili

Autor: B. K.

Vesti

06.11.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić je slagala po ko zna koji put! Na more neistina kojima je u poslednjih nekoliko sedmica zasipala javnost i optuživala svoje političke protivnike, sada je dodala i laž da gospodin Dahlan nije ni u kakvom ugovornom odnosu sa društvom i da i dalje živi u državnoj vili na Dedinju, kako je navela, usred Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

Srpski telegraf dobio je, međutim, od Diposa, koji raspolaže državnim nekretninama, odgovor da Dahlan već tri godine nije zakupac vile. Ali krenimo redom...

Tepićeva je prethodno već slagala u vezi sa Dahlanom nakon što je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da javnosti objasni ko je Palestinac Muhamed Dahlan i koja je njegova uloga u "ličnim kombinacijama vrha SNS" u izvozu oružja na Bliski istok. Tada je Dahlana nazvala licem s poternice i poručila da ima dokaze da je za njih Interpol raspisao potragu. Onda su se, međutim, oglasili zvanični policijski organi, a objavljen je i faksimil sa sajta Interpola, gde se jednostavnom pretragom i ukucavanjem Dahlanovog imena može videti da za njim ne postoji poternica.

DIPOS: Gospodin Dahlan nije ni u kakvom ugovornom odnosu sa društvom

 

 

To Tepićevoj nije bilo dosta, pa je potegla i priču da on navodno živi u državnoj vili. Srpski telegraf poslao je pitanja Diposu i dobio sledeći odgovor:

Tepićeva stoji iza izmišljotine da je ovaj Palestinac na Interpolovoj poternici

- Gospodin Muhamed Jusef Dahlan je imao zaključen ugovor o zakupu nepokretnosti u svojini Republike Srbije, na Dedinju, u Beogradu. Predmetni ugovor o zakupu nepokretnosti u Beogradu je 4. februara 2014. godine zaključen na određeno vreme između gospodina Dahlana i Diposa, i to na period od 15. marta 2014. do 31. decembra 2022. Medutim, zaključkom Vlade Srbije od 29. novembra 2016. godine predmetna nepokretnost je od navedenog datuma izuzeta iz fonda nepokretnosti ovog društva i vraćena na upravljanje i dalje raspolaganje Republičkoj direkciji za imovinu. Od dana kada je predmetna nepokretnost izuzeta iz fonda nepokretnosti ovog društva gospodin Dahlan nije ni u kakvom ugovornom odnosu sa društvom.

Iz ovoga se jasno vidi da je Marinika Tepić još jednom bezočno slagala, za šta bi u najmanju ruku trebalo javno da se izvini. To se, međutim, svakako neće dogoditi pošto se takav gest nije dogodio nijednom do sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading