Tadić optužuje: Đilas i Boško rade za Vučića!

Autor:

Vesti

07.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leti perje u opoziciji zbog sačekuše Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije ispred RTS.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
KAO ROGOVI U VREĆI: Tadić, Đilas i Obradović

Iz Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića žestoko su i bez uvijanja isprozivali lidere Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Boška Obradovića da rade u interesu Vučića. Paljbu po šefovima SZS osula je Marina Komad, Tadićeva savetnica za medije, navodeći da je ovaj skup pristalica opozicije koji je predvodio Đilasov jurišnik Boško Obradović samo promocija Vučićevog gostovanja u emisiju "Upitnik", koja se emituje na RTS.

- Skup je organizovan i po obimu i po aktivnostima taman tako da podigne gledanost emisije, da Vučić ispadne heroj i da vlast ima novi argument za standardni message box o "agresivnoj i nesposobnoj opoziciji i vlasti koja ne naseda na incidente" - poručila je Komad.

SVE PO SPISKU

Tu se, međutim, Tadićeva bliska saradnica nije zaustavila.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Pajtić: Blatili su mene da Tadića ne bi dirali

Bivši lider demokratske stranke Bojan Pajtić objasnio je kako je funkcionisala Tadićeva medijska strategija.

- E, druže... Protiv mene iz rođene stranke naručivali blaćenja u tabloidima... Kad sam na predsedništvu pitao zašto se to radi i ko to radi, Krle je, kao večiti savetnik, odgovorio: "To što malo napadnu tebe, malo Šuleta, nije važno. Bitno da ne diraju predsednika i spoljnu politiku" - dodao je Pajtić.

- Ovako se ne organizuju i ne izgledaju protesti, kao ni kontraprotesti. Ali se ovako organizuje predstava koja za efekat ima samo promovisanje Vučićeve emisije i povećanje gledanosti. Bez obzira na to šta je bila namera. U krajnjem računu posledica, namere se ne računaju - dodala je Marina Komad i izazvala gnev Đilasovih i Obradovićevih saboraca.

RepublikaFoto: twitter.com/MarinaKomad

Skup je organizovan i po obimu i po aktivnostima taman tako da podigne gledanost emisije, da Vučić ispadne heroj

Marina Komad, Tadićeva savetnica za medije

Srpski telegraf je kontaktirao sa Tadićem, ali bivši predsednik nije odgovorio na pitanje novinara Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/Čuvamo Stari grad

Gde je Bastać, tu je i tuča

Pristalice SZS okupile su se u utorak uveče u više manjih grupa, a na čelu demonstranata na ulazu u RTS iz Aberdareve ulice (kod Pete beogradske gimnazije, prim. nov.) bili su Marko Bastać i Borko Stefanović. Mediji su preneli i da je baš tu došlo do dobacivanja i gurkanja, ali je policija intervenisala i sprečila sukob.

Podsetimo, o Bastaćevim metodama rada nedavno je govorio njegov kuma Lazar Lešnjak, otkrivajući da ga je kum punih devet sati mučio, vezivao, tukao, stavljao mu kesu na glavu, pokušavajući da ga uguši. Prema Lešnjakovim rečima, Bastać se obrušio na njega jer mu jednom nije odneo "kovertu koju je dobijao od investitora koji su bespravno gradili u Starom gradu".

Isti je slučaj i sa Đilasom i Obradovićem, koji odbijaju da odgovaraju na naša pitanja.

SUJETA NA SVE STRANE

Inače, nije tajna da su Đilas i Tadić u lošim odnosima, te da lider SDS smatra da je bivši gradonačelnik nesposoban da stane na čelo opozicije, dok s druge strane, Đilas optužuje Tadića da je kriv za sunovrat DS, da je previše sujetan i ne može da prihvati činjenicu da ga niko u Srbiji ne želi za vođu.

Boris Tadić organski ne može da podnese uličnog siledžiju Boška Obradovića, a Obradović je Đilasov čovek

Izvor Srpskog telegrafa

- Možda i najvažnija stavka u njihovom sukobu je da Boris Tadić organski ne može da podnese uličnog siledžiju Boška Obradovića, koji se zalaže protiv evropskih vrednosti, agresivan je i radi sve na štetu opozicije. Naravno da je Obradović Đilasov čovek i upravlja njime s lakoćom sve dok mu koristi. Što da ide on da se bije na ulici i pravi budalu od sebe kad će to da uradi Boško Obradović - zaključuje naš sagovornik iz opozicije.

RepublikaFoto: Tanjug

Dragojević: Napadi po Tadićevom nalogu

Reditelj Srđan Dragojević na Tviteru je opisao kako ga je Boris Tadić napadao zato što ga je kritikovao.

- Kada sam kritikovao Tadića, njegovi savetnici su dali nalog tabloidima, tada pod njihovom kontrolom, da izmisle i objave zaumne, gotovo nadrealne laži o meni. Svima je to bilo OK, čak i zabavno i smešno. Čemu bih se ja onda danas uopšte mogao čuditi, šokirati i skandalizovati - upitao je Dragojević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Djape ja

07.11.2019 09:00

Ti mora da radiš za sve njih.

Ana

07.11.2019 09:01

Ja veću glupost nisam čula.

OM

07.11.2019 09:02

Uskoro očekujem demant Djilasa i Boška tako što će Tadića optužiti da radi za Vučića.

Radica

07.11.2019 09:09

Ha ha ha bolji vic nisam skoro cula, ha ha ha!!