PAKLENA TROJKA! Oni su nosioci plana britanske obaveštajne službe: Cilj je jedan - paljenje Sandžaka!

Autor: borba.me

Vesti

06.11.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šef kosovske diplomatije i predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli, političar iz Sandžaka Sulejman Ugljanin i predsednik Crne Gore Milo Đukanović su nosioci plana britanske obaveštajne službe o podizanju tenzija u Raškoj oblasti, potvrđeno je u vrhu jedne bezbednosne službe.

IMAJU PAKLENI PLAN Ugljanin, Pacoli i Đukanović

Pacoli i Ugljanin, uz podršku Đukanovića će po zadatku, u narednom periodu, početi da podgrevaju tenzije u Sandžaku, kako bi se otvorio još jedan front protiv aktuelne vlasti u Beogradu.

Plan je da se u jeku kosovske krize, u susret izborima u Srbiji, otvori još jedan front u cilju destabilizacije te države.

Đukanoviću odgovaraju tenzije u regionu, jer tako skreće pažnju sa afera koje potresaju Crnu Goru. Zato su Pacoli, koji je propao na izborima na KiM i Ugljanin, koji i nema neku političku težinu, idealne osobe, za ovaj plan, jer nemaju šta da izgube u političkom smislu. Đukanović sve to podržava sa strane i u datom momentu će im dati logistiku za taj plan, kako se budu približavali izbori u Srbiji koji su zakazani za mart.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ/R. PRELIĆ
Sulja i Milo bi da vršljaju po Srbiji

Inače, obaveštajne službe raspolažu podacima da su Đukanović i Pacoli stari znanci iz kombinacija za šverc cigareta devedesetih godina.

Cilj agenata britanske službe je da destabilizuju Balkan, a naročito Srbiju, gde nakon Kosova i Metohije planiraju da otvore još jedno žarište. Upravo je zbog toga i izabran Sulejman Ugljanin, inače politički partner Mila Đukanovića.

Za otvaranje problema Sandžaka, zainteresovan je i crnogorski režim, jer na sve načine žele da se što više frontova u Srbiji otvori, kako tamošnje rukovodstvo ne bi moglo da se bavi Crnom Gorom, tačnije, problemima srpskog naroda.

Podsetimo, aktuelni predsednik Vlade Republike Crne Gore Milo Đukanović je 23. marta 2006. godine u svojstvu predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore, sa predsednikom Predsedništva Bošnjačke stranke Rafetom Husovićem potpisao Sporazum, koji je prethodio pristanku Bošnjaka da na referendumu glasaju za osamostaljenje Crne Gore, u kome se u tački 4. Sandžak vidi kao prekogranična regija.

- Republika Sandžak je projekat MI6 a na ostvarenju tog plana intezivnu pomoć Ugljanin ima od zvanične Crne Gore - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

06.11.2019 22:16

djukanovic je jedno zlo i njemu ce uskoro doci kraj ne znam gde ce posle