Jovanov: Đilas, Jeremić i Obradović ne mogu Vučića da pobede na izborima, pa su rešili fizički da ga uklone

Autor: Republika

Vesti

06.11.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov oštro je reagovao na sve veći broj slučajeva nasilja u režiji lidera SzS, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, a koje je kulminiralo juče ispred zgrade RTS-a.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Dok izmišljaju nekakve falange, najviši funkcioneri Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza na glave onima koji ih ne poslušaju stavljaju prave kese, biju ih pravim vijačama i vezuju ih pravim plastičnim vezicama - rekao je Jovanov.

- Oni koji su jedini posle nacista doneli vešala na Terazije, oni koji su jedini posle nacista ritualno spaljivali knjige, oni koji su terali vozače kamiona da gaze policiju, oni koji su sa testerama u rukama i fantomkama na glavi upadali u RTS, dakle ta Đilasova, Jeremićeva i Obradovićeva razularena horda, nikada od sebe neće moći da napravi žrtvu, ma koliko lagali i izmišljali, jer cela Srbija svojim očima može da gleda njihovo nasilje i nema tog saopštenja koje to može da promeni - naglasio je potpredsednikSNS-a.

- Njihovi pokušaji da se nekako fizički obračunaju sa Aleksandrom Vučićem zapravo su realizacija onoga o čemu je i sam Vučić juče govorio. Ne mogu da ga pobede na izborima, pa su rešili da ga fizički uklone. Zato prete šamarima i batinama, zato ga opkoljavaju na radnom mestu, zato mu prave sačekuše ispred RTS-a - dodao je on.

- Građani Srbije ne žele nasilje. Građani Srbije odlično razlikuju rad od nerada, poštene ljude od lopova, i zato je podrška njima sve manja, a frustracija i bes sve veći, jer se Srbija ne može vezati za stolicu i ne može joj se staviti kesa na glavu da bi im bila poslušna i da bi ih podržala - zaključio je Jovanov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jana

06.11.2019 13:31

Ta namera i plan izvrsenja se jasno video sinoc.

Ivan

06.11.2019 13:47

Ovi DJilasovci nemaju politicki program, pa hoce nasiljem na vlast!

Nemanja

06.11.2019 14:37

Juče smo videli nemoć opozicije na delu. Pošto je evidentno da nemaju podršku naroda oni su prešli na očajničke poteze da nasiljem osvoje vlast.

Vladimir

06.11.2019 15:06

Opozicija po svaku cenu želi da sruši Vučića,ne biraju sredstva i načine samo da se dokopaju vlasti.