Srpska liga: Opozicionari kopiraju šiptarsku strategiju iz 90 tih godina

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kada se Srbija nalazi na važnom istorijskom putu, i kada se bori za svoj teritorijalni integritet i suverenitet, pojedine političke snage svim silama žele da destabilizuju državu i predsednika države Aleksandra Vučića, najavljujući bojkot izbora, čime pokazuju da ne poštuju ni svoju državu, ni njene zvanične institucije ni celokupan demokratski proces – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

- Čini se da tim tzv. opozicionim strankama i njihovim liderima najviše smetaju uspesi predsednika Vučića i ministra Nebojše Stefanovića koji čine sve za Srbiju, njen prosperitet,  ekonomski razvoj, a ponajviše ih pogađa njegov čvrst i principijelan stav, po pitanju odbrane Kosova i Metohije (KiM), pa im ne preostaje ništa drugo nego da koriste recept Albanaca koji su 90-tih na KiM bojkotovali institucije države Srbije – zaključuje Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vladimir

05.11.2019 13:21

Opozicija se bavi svim i svačim jer ne mogu da obuzdaju bolesnu želju sa vlašću.

Verica

05.11.2019 14:39

Opozicija ne zna kako i da nikako ne moze da naskodi uspesima Srbije na celu sa predsednikom Aleksandrom Vucicem.

Pedja

05.11.2019 16:32

Kako opoziciju nije sramota da otvoreno radi protiv Srbije i KIM?

Violeta

05.11.2019 19:09

Opoziciji smeta što se vladajuća stranka trudi na sve načine da obezbedi prosperitet Srbija i da zaštiti interese srpskog stanovništva na Kosmetu.