Glišić žestoko na Mrku: Sram te bilo lopove jedan, ćutiš dok napadaju Vučića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.11.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik IO SNS Darko Glišić oštro je večeras reagovao na izjavu socijaliste Milutina Mrkonjića koji je rekao da "hajka na SPS stereotipni početak izborne kampanje SNS" i poručio mu da treba da ga bude sramota.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Glišić

- Sram te bilo, lopove jedan. Ćutiš dok napadaju Aleksandra Vučića, dok ga na krst razapinju, dok mu prete vešanjem, iako je taj Aleksandar Vučić prema tebi bio više nego korektan. A ti vrlo dobro znaš o čemu govorim. Kad ti Ðilas i Dačić kažu da ga napadneš, ti to uradiš istog sekunda.Kako te nije sramotra? - poručio je Mrkonjiću u izjavi za medije Darko Glišić.

Glišić kaže da zna da tim obraćanjem krši stranačku disciplinu, jer je predsednik Vučić rekao da ovakve izjave ne daje u javnost.

- Ali, ne mogu da istrpim licemerje Milutina Mrkonjića - kaže Glišić i dodaje da je spreman da za to snosi svu odgovornost pred organima svoje stranke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading