Rašić otkrio sramni scenario: "Stupa na snagu plan za celovito rušenje Srbije i Vučića!"

Autor: Republika

Vesti

03.11.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sastanka Metjua Palmera sa Nenadom Rašićem i Slobodanom Petrovićem otkriven je scenario koji stupa na snagu, a sve je u izjavi za prištinske medije potvrdio upravo Đilasov i Kurtijev omiljeni Srbin Nenad Rašić: "Stupa na snagu plan za celovito rušenje Srbije i Vučića!"

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Petrović i Palmer

Nakon što su se u srdačnoj atmosferi sastali Aljbin Kurti i Nenad Rašić pre dve nedelje, sinoć se dogodio i susret u restoranu kojem su pristustvovali Đilasovi puleni Slobodan Petrović i Nenad Rašić, a na kojem su razgovarali sa predstavnikom Stejt Dipartmenta za Balkan, Metjuom Palmerom.

I dok se Petrovic samo pohvalio fotografijom iz kafane, Rašić je bio mnogo jasniji i rekao da je na sastanku bilo reci o planu Aljbina Kurtija da se u pregovore oko sudbine KiM uključe "autenticni predstavnici Srba sa KiM" u razgovore, kako bi oni odlučivali o svojoj sudbini.

Iako je jasno da su autentični predstavnici Srba sa KiM upravo oni koje je izglasao narod nepodeljenim poverenjem, a to su članovi Srpske liste i iako je Srpska lista jasno podržala državni vrh Srbije u razgovorima, jasno je da Rašić zapravo govori u ime Kurtija, koji je jasno rekao da su za njega jedini autentični Srbi oni koji priznaju jedinstveno i nezavisno Kosovo, a to su Rašić, Petrović i Rada Trajković, koja je predstavnik Đilasa, Boška i Jeremića za KiM i koja je upravo u Savezu za Srbiju promovisana u glavnu snagu "autenticnih Srba" na KiM. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Gazeta Express
Rašić i Kurti

Kurtijev plan, koji na terenu sprovode Rašić i Petrović uz vođstvo Đilasove Rade, jeste da se država Srbija i predsednik Vučić potpuno eliminišu iz razgovora, a da oni, kao Kurtijevi lojalni Srbi, budu ti koji će o svemu odlučivati i koji će omogućiti plan Prištine da se potpuno zaokruži priča o celovitom, nezavisnom i međunarodno priznatom Kosovu. 

Očigledno je da Kurti u ovom poslu nije sam, da ima podršku nekih međunarodnih struktura i otud je jasno njegovo insistiranje da i u novoj vladi u Prištini budu njemu lojalni Srbi, poput Rašića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zoran

03.11.2019 10:56

To je za ocekivati od Djilasa i njegovih pulena.

Miki

03.11.2019 11:05

Djilasove i namere njegovih sledbenika su poznate, ali ne moze se tako lako srusiti predsedmnik koji ima apsolutnu podrsku svog naroda, to ce biti Djilasova nemoguca misija.

deki

03.11.2019 11:34

Mogu oni da smisljaju sta god zele ali narod je uz Vucica i tako ce ostati.

BozaB

03.11.2019 11:44

Ne mogu nikada da sruse Vucica jer on ima punu podrsku naroda,o cemu oni mogu da sanjaju.