Goran Vesić: Zamislite koliko krupno je slagala Marinika Tepić, kad su i Rusi morali da se oglase

Autor: Republika

Vesti

02.11.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je rusko Ministarstvo spoljnih poslova demantovalo navodni snimak "Raše tudej", a koji je opozicija pokušala da zloupotrebi kako bi politički naštetila Ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i njegovom ocu, oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Goran Vesić

U svom postu na Fejsbuku, Vesić se posebno osvrnuo na potpredsednicu Đilasove Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, s obzirom na to da je upravo Tepićeva bila jedna od onih koja je najviše pokušavala da ušićari jeftine političke poene forsirajući lažnu aferu i navodni snimak priloga sa ruske televizije.

- Prvo je Marinika Tepić, koja je sramotno lagala da je neko iz SNS zapalio moju knjigu, uhvaćena u laži, a njen novi šef Dragan Đilas ju je demantovao, ličnim priznanjem da su članovi njihove stranke izveli to nedelo. Neko je mogao i da pomisli da je jednom pogrešila, ali laganje je uobičajeno kada je Marinika u pitanju - naveo je Vesić i pojasnio:

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

 

 

- To se pokazalo i danas kada je Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije moralo da demantuje nove gnusne laži Marinike Tepić o potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću. Zamislite koliko je krupno lagala Đilasove Marinika kada je zbog nje moralo da se oglasi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije? Da nije žalosno, bilo bi smešno! - konstatovao je Vesić.

Prema njegovim rečima, mesecima se vodi bezočna kampanja protiv Nebojše Stefanovića, Marinika mesecima laže, a onda je stigao odgovor iz Moskve, toliko jasan i precizan, da je Marinika ućutala, a Đilas se sakrio u mišju rupu.

- Što bi rekli u Balkanskom špijunu “hoće centrala jednom da pogreši, ali ne sto puta” pa tako se sada jasno vidi da je jedina politika Đilasa i Marinike laž - podvukao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
BozaB

02.11.2019 16:28

Opozicija je sada dodala i falsifikovanje na svoju dugu listu krivicnih dela.

Nk

02.11.2019 16:41

Tepicka cim otvori usta ona slaze

Jana

02.11.2019 16:49

Za sutra vec smisljaju novu laz,a ko zna ko ce morati opet da ih demantuje.

Leksi

02.11.2019 17:04

Opozicija samo izmislja. Ne znam samo kako se ne umore. Smesni ste