Handanović uništio Bastaća: Gde je i šta radi Don Marko?!

Autor: Tanjug

Vesti

01.11.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Damir Handanović prozvao je na Tviteru predsednika opštine Stari grad i funkcionera Đilasove Stranke slobode i pravde, dan nakon što je Srbiju šokirala vest da je Bastać zverski mučio kuma Lazara Lešnjaka zbog podele mita.

RepublikaFoto: Republika
Damir Handanović

- Gde je i šta radi dobri Don Marko? Jel frkica? Pa vidi majstore, hteo si da budeš krimos, sad laganoooo... PS. “Jednom je neko odavno rek’o, Bog je na nebu, na zemlji KUM” - napisao je Handanović na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Lazar Lešnjak, venčani kum Bastaća odlučio je juče da progovori u javnosti o torturi kojoj je bio izložen, nakon što je odlučio da odbije da Bastaću da kovertu sa novcem, već ju je zadržao za sebe.

Zbog Lešnjakovih tvrdnji izrečenih na Studiju B i na televiziji Pink u kojima je optužio Bastaća za jedno od najtežih krivičnih dela, Tužilaštvo je pokrenulo postupak, o čemu je Republika već pisala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adem

01.11.2019 19:58

Don Mafiozzo.