Predsednik jasan: Ako treba idem na poligraf zbog lažne afere oko oružja

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je spreman da ide na poligraf zbog izmišljene afere oko oružja, ali i drugih stvari za koje ga opozicija optužuje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Vučić

Vučić je gostujući na Pinku rekao da opozicija besmisleno optužuje bivšeg ambasadora Palestine u Crnoj Gori Muhameda Dahlana - da je umešan u izvoz oružja iz Srbije u Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate i istakao da su to gluposti.

- Optužuju zvaničnog ambasadora Palestine u Crnoj Gori. Ali, znate sa kim je on imao prvi sastanak u Beogradu od političara - sa Draganom Ðilasom, verovali ili ne, ali to nisu rekli - rekao je Vučić i naglasio da je to samo jedna pikanterija u moru njihovih laži.

- Pričali su o poljoprivredi, nije tu bilo nikakvog krivičnog dela ili bilo čega - dodao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da je za ralziku od njih spreman da ide na poligraf i za oružje i sve druge nameštene afere.

- Naravno da ću da se borim da Srbija prodaje oružje, ali da lično učestuvjem u tome, ne pada mi napamet. Meni novac nije potreban. Ja živim za to da se jednog dana priča kako smo razvijli ekonomiju i promnelili Srbiju - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Miki

31.10.2019 19:54

Predsednik je uvek bio iskren i poligrafmu nije potreban.

Majce

31.10.2019 20:15

E to je razklika izmedju Vucica i ostalih , sto on i kad nema nikakvih dokaza protiv njega sme da se podvrgne proveri a ne kao Bastac sto smislja glupe izgovore iako su dokazi jasni

Darko

31.10.2019 20:34

Kada si ispravan i čist kao suza poligraf nije problem

Mica

31.10.2019 20:42

Ko je pravican i govori istinu nema cega da se boji.Nije vazan novac.Vec su vazne promene u Srbiji.To ostaje,prenosi se i pamti.