Mariću, prosuću ti mozak! Glavni urednik Hepi TV dobijao jezive pretnje od čoveka iz Bratunca

Autor:

Vesti

01.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bićeš ubijen kraj priče. Ne gledam te, doći ću ti na sahranu i pljunuti. Mariću, prosućemo ti mozak, ovo je samo deo jezivih pretnji koje je Marinko Milošević (41) iz Bratunca preko Fejsbuka uputio Milomiru Mariću, glavnom i odgovornom uredniku Hepi televizije.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marinko Milošević (41) iz Bratunca preko Fejsbuka uputio pretnje Milomiru Mariću

Posle Marića, Milošević se obrušio i na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i na voditeljku na TV Hepi Jovanu Grgurević.

Zbog monstruoznih pretnji Milošević je u sredu uhapšen, a policija je tokom privođenja kod njega pronašla čitav arsenal oružja i eksploziv.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pretnje Vučiću

- Taj čovek mi je pretio od aprila, ali nisam mislio da je to ozbiljno dok nisam video s kakvim arsenalom oružja je uhapšen. Dobijao sam pretnje i ranije, nikada se nisam plašio jer mene u životu drži samo moja luda glava i to što sam operisan od straha - kaže Marić za Srpski telegraf.

Foto: facebook.com/printscreen
Pretnje Mariću
Foto: facebook.com/printscreen

 

Uhapšen u saradnji sa PU Zvornik

Marinko Milošević uhapšen je po zahtevu MUP Srbije. Tokom pretresa objekta koji je koristio osumnjičeni pronađena je veća količina neregistrovanog oružja i eksploziva. Hapšenje Miloševića je sprovedeno u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Posle njegovog privođenja ugašen je profil na Fejsbuku sa koga je slao pretnje. Međutim, ovo nije njegov jedini profil jer na ovoj društvenoj mreži postoji još jedan sa njegovim imenom i prezimenom, ali na njemu nema objava od kraja aprila.

On, kao i njegova koleginica Grgurević, priznaju da pretnje koje su dobijali nisu shvatali ozbiljno i da o tome nisu obavestili policiju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milomir Marić

Bio uporan

- Pretio je da će me ubiti, da će mi silovati decu, nazivao me prostačkim imenima, pljuvao, vređao... Uspeo je da sazna imena moje dece, što je bio razlog više za zastrašivanje. Tek kad sam videla šta je sve od oružja taj čovek imao u kući, stala mi je knedla u grlu i prvi put sam se ozbiljno uplašila - priča Jovana Grgurević.

Foto: facebook.com/printscreen

Privatni detalji na Fejsbuku

Kao i mnogi drugi korisnici društvenih mreža, ni Jovana nikada ranije nije razmišljala o mogućim posledicama kada je detalje iz privatnog života postavljala na društvene mreže.

- Prijatelji su me upozoravali da ne pišem gde čekam i kojim se autobusom vozim, ali ja nisam shvatala zašto bi to trebalo da krijem. Sada, posle svega, dva puta ću razmisliti pre nego što na Fejsbuku objavim nešto iz privatnog života.

Pretnje od Miloševića je dobijala punih godinu dana, a zapamtila ga je, kaže, jer je bio uporan, iako ga je više puta blokirala na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading