Igor Bečić: Šta još treba da uradi Marko Bastać da bi bio procesuiran?!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao neko ko učestvuje u sprovođenju parlamentarnog nadzora i kontrole nad sektorom bezbednosti i Ministarstvom unutrašnjih poslova, pitam nadležne državne organe i nosioce najviših pravosudnih funkcija, šta je još potrebno da učini Đilasov jurišnik i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać kako bi konačno bio procesuiran, za dela za koja bi neki drugi građanin već bio iza rešetaka", pita Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu sluižbi bezbednosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Zar nije za tužilaštvo dovoljno to što je pun mržnje ludačkim akcijama uznemiravao građane Beograda i Srbije, uništavao gradilišta, čupao saobraćajnu signalizaciju, pretio, pozivao na linč gradskih čelnika, spaljivao knjigu? Imamo I najnovija desavanja uništavanje bilborda po auto putu i carinski prekšaji na aerodrumu uz objašnjenje "časna reč nisam znao da ne mogu da nosim toliko novca da mi se nađe za tompuse i viski" - naveo je Bečić i dodao:

- Ako je Bastać do sada pokazivao ovim nedelima da mu je dopušteno da promoviše bahatost i kriminal kao lice Srbije, da li će to biti i ubuduće dopusteno? Da li je svedočenje njegovog dojučerašnjeg saradnika i saučesnika za reketiranje investitora, malverzacije, zlostavljanje i torturu dovoljno za tužilačku istragu iako se radi o osvedočenom siledžiji i prestupniku? - insistira Bečić.

Prema njegovim rečima, vreme je da se pokaze da niko nije iznad zakona.

- Jer dok državni organi ćute, mi smo svedoci da Đilasovi jurišnici poput Obradovića, Borislava Novakovića, Miljuša, lažni uzbunjivači i slični, svakodnevno pokazuju šta bi bila njihova politika kada bi odlućivali o budućnosti građana Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Irena

31.10.2019 20:20

Ovo sto je danas isplivalo u javnost zaista je uznemirujuce za svakog postenog gradjanina Srbije. Marko Bastac je opasan covek, koji mora biti priveden pravdi!

Dalibor

31.10.2019 21:20

Sad je vreme da Marko Bastac odgovara za sve sto je uradio.

Lek Galenika

01.11.2019 06:30

Zakon pre svega i iznad svega.Posle toga ni po babu ni po stricevima,vec po pravdi BOGA istinoga.