Biljana Popović Ivković o Bastaću: Svi kriminalci, ali i oni koji znaju da su krivi, beže od poligrafskog testiranja

Autor:

Vesti

31.10.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Potpuno je očekivano pravdanje Marka Bastaća na Djilasovoj televiziji, ali je očekivana i bojazan od odlaska na poligraf, jer gotovo svi kriminalci, ali i oni koji znaju da su krivi, beže od poligrafskog testiranja, kako se ne bi razotkrila njihova umešanost u izvršenje krivičnih dela", rekla je članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković povodom toga što je predsednik opštine Stari grad odbio poligrafsko ispitivanje u vezi sa navodima koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Biljana Popović Ivković

- Sada sam sigurna da je Lazar Lešnjak govorio istinu kada je Bastaća optužio za korupciju i prebijanje. Uostalom imamo neke primere iz prošlosti kada je svojevremeno predsednik Aleksandar Vučić lažno bio optužen od strane Bojana Pajtića, ali isto tako je bez ikakve dileme prihvatio poligraf i dokazao istinu, ali je Pajtić odbio poligraf, kao i danas Bastać. Celodnevna pravdanja, vidna uznemirenost Marka Bastaća i pokušaji da minimalizuje stravičnu ispovest venčanog kuma potvrdjuju da mu savest nije čista. - rekla je Biljana Popović Ivković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Darko

31.10.2019 17:24

Bastač je neko ko za Đilasa radi prljave poslove u javnosti.

Pedja

31.10.2019 17:34

Ocigledno je da je Bastac kriv,jer bezi od poligrafa!

Mrsavi

31.10.2019 18:43

Basta Bastacu!

Jana

31.10.2019 20:56

Bastac zna da je otkriven i zato bezi od poligrafa,ali ne shvata da mu to jos vise steti.