A OD KUMA BATINE! Evo ko je Lazar Lešnjak koga je venčani kum Marko Bastać mučio 9 sati

Autor: kurir.rs

Vesti

31.10.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Lešnjak, koji je danas dao svoju ispovest i šokirao celu javnost kada je obelodanio da ga je mučio 9 sati njegov venčani kum Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, prošle godine bio je kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać".

RepublikaFoto: facebook.com/Bastac Marko
Marko Bastać i Lazar Lešnjak

Lešnjak, inače diplomirani inženjer šumarstva, u junu 2012. godine, zajedno sa Markom Bastaćem postavljen je za člana Opštinskog veća opštine Stari grad. Kada je u maju 2016. godine Marko Bastać, tada nosilac liste Demokratske stranke "Čuvari Starog grada" tajnim glasanjem izabran za novog predsednika opštine Stari grad, Lešnjak je ponovo izabran za člana Opštinskog veća ove opštine.

Prošle godine bio je kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" i tada kritikovao tadašnju gradsku vlast. 

Predsednik glavnog odbora Đilasove stranke Marko Bastać je na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije sa venčanim kumom Lešnjakom. 

Inače, Lešnjak je u najnovijem intervjuu otkrio da je Marko Bastać uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao. Bastać ga je vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading