VESIĆ O PORUKAMA ĐILASOVOG SARADNIKA: Nešto najgluplje u istoriji politike

Autor:

Vesti

30.10.2019

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedan od Đilasovih najbližih saradnika Janko Veselinović izneo je nekoliko ideja koje su nešto najgluplje u istoriji politike", rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

On je reagovao na Veselinovićevu kolumnu "Tri načina za odlaganje izbora", objavljenu u dnevnom listu Danas, poručujući da je ovaj tekst po gluposti u rangu sa nedavnim tekstom urednika tih novina Dragoljuba Petrovića u kom je napisano da će svako ko prođe Trgom republike umreti u najstrašnijim mukama.

- Đilas nam danas predlaže, preko svog pravnika Janka, da je način da se odlože izbori na koje nije spreman da izađe da se u zemlju uvede vanredno stanje?! Sledeći korak je da se donese poseban dekret da narod voli Đilasa. Znači suština ovog ludog predloga je da predsednik Vučić uvede vanredno stanje kako bi dekretom narod zavoleo Đilasa. Nikada niko ništa gluplje nije predložio u istoriji politike - napisao je Vesić na Fejsbuku.

 

 

Vesić: Đilas predlaže da i vlast i opozicija idu na jednu izbornu listu?!

Drugi čovek srpske prestonice dodao je i da više ne zna šta sve može da očekuje od Ðilasa i njegovih pulena.

- Za svaki slučaj, ako ih narod ni u vanrednom stanju dekretom ne zavoli, Đilas predlaže da i vlast i opozicija idu na jednu izbornu listu?! Prema Đilasovoj genijalnoj zamisli, nosilac ove njegove zajedničke liste bio bi Aleksandar Vučić. Eto tako bi Đilas da se osigura da će uspeti da pređe cenzus i da će biti ministar odnosno da će da se vrati na vlast da bude na Vučićevoj izbornoj listi - naveo je Vesić.

On je zapazio i da Ðilas oponaša fašističko ponašanje po načinu na koji misli da treba preuzeti vlast.

- Ne mogu da ne primetim da ovim predlozima Đilas verno imitira fašiste. Pali knjige, pokušava nasilno da preuzme vlast napadima na RTS i Predsedništvo i organizuje fašističke falange da napadaju političke protivnike na ulici, njihove porodice i stanove. Sada se setio i vanrednog stanja odnosno ukidanja demokratije - zaključio je Vesić u reakciji na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading