Đilasov piroman se sakrio posle paljenja Vesićeve knjige!

Autor: Republika

Vesti

30.10.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija knjige Gorana Vesića trebalo je da predstavlja jedan kulturan dogođaj, međutim on nije mogao da prođe bez incidenata koje su izazvale pristalice Saveza za Srbiju. Okupljeni ispred galerije, demonstranti koji su skandirali protiv Vesića i nosili transparnete u jednom trenutku su raspalili vatru i počeli da pale knjigu.

Foto: youtube.com/Drazen Zivkovic
Počinilac br.1

Da nisu baš toliko hrabri kao što se predstavljaju pokazuje i činjenica da nakon što je razotkriven, čovek koji je palio knjigu skriva se na društvenim mrežama.

On je, inače, jedan od Đilasovih jurišnika na RTS u martu 2019. godine. Takođe i jedan od aktivnih Đilasovih tviteraša, koji čini sramna dela, a potom "hvata maglu".

Dok je ranije na sva usta hvalio Đilasa, podržavao nemire i pozivao na proteste, kad je razotkriveno šta je uradio "hrabro" se sakrio. Njegov profil na Tviteru je sada zaključan, a tvitove će moći da razmenjuje isključivo sa svojim istomišljenicima.

Foto: twitter.com/D1Damnjanovic

Ovo su neki od njegovih tvitova:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Sara

30.10.2019 09:39

Đilas i njegove sledbenike treba da bude sramota

natasa

30.10.2019 09:46

Zaista jadno i bedno, ali sta drugo i očekivati od njih.

Tasa

30.10.2019 10:06

Kulturni događaj, promicija knjige o Beogradu, humanitarnog karaktera, eskalirao incidentom paljenja knjige, pristalica SzS i Đilasovog čoveka za prljave poslove!

Katarina

30.10.2019 10:07

Tipicno kukavicki.