Vesić: Đilas bi da uvede vanredno stanje, da natera narod da ga zavoli!

Autor: Republika

Vesti

30.10.2019

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov pravni savetnik Janko Veselinović u tekstu koji je objavljen u dnevnom listu "Danas" izneo je nekoliko ideja koja su nešto najgluplje u istoriji politike, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Goran Vesić

- Današnji tekst Đilasovog pravnog savetnika Janka Veselinovića je nešto najgluplje što sam pročitao u životu u rangu onog teksta Dragoljuba Petrovića, urednika Danasa, da će svako ko prođe Trgom Republike "da umre u najstrašnijim mukama - napisao je Vesić.

Dodao je i da više ne zna šta sve može da očekuje od Đilasa i njegovih pulena.

- Đilas nam danas predlaže, preko svog pravnika Janka, da je način da se odlože izbori na koje nije spreman da izađe da se u zemlju uvede vanredno stanje?! Sledeći korak je da se donese poseban dekret da narod voli Đilasa. Znači suština ovog ludog predloga je da predsednik Vučić uvede vanredno stanje kako bi dekretom narod zavoleo Đilasa. Nikada niko ništa gluplje nije predložio u istoriji politike - kaže on.

- Za svaki slučaj, ako ih narod ni u vanrednom stanju dekretom ne zavoli, Đilas predlaže da i vlast, i opozicija idu na jednu izbornu listu?! Prema Đilasovoj genijalnoj zamisli nosilac ove njegove zajedničke liste bio bi Aleksandar Vučić. Eto tako bi Đilas da se osigura da će uspeti da pređe cenzus i da će biti ministar odnosno da će da se vrati na vlast - da bude na Vučićevoj izbornoj listi - dodao je Vesić.

Vesić je zapazio i da Dragan Đilas vrlo verno oponaša ponašanje fašista.

- Ne mogu da ne primetim da ovim predlozima Đilas verno imitira fašiste. Pali knjige, pokušava nasilno da preuzme vlast napadima na RTS i Predsedništvo i organizuje fašističke falange da napadaju političke protivnike na ulici, njihove porodice i stanove. Sada se setio i vanrednog stanja odnosno ukidanja demokratije - zaključio je Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Miki

30.10.2019 08:32

Niko neće moći na silu da voli Đilasa, i većina građana Srbije ga ne voli jer je svima jasno da je samo radio za svoj interes i radio na ličnom bogaćenju.

Linaa

30.10.2019 08:38

Građanima Srbije Đilas je poznat kao okoreli lopov, džaba mu sve niko ga neće zavoleti.

meda

30.10.2019 08:46

Vecina gradjana ne voli Djilasa

meda

30.10.2019 09:03

Ne mozes nikoga na silu da zavolis