Dačić poručio Mariniki Tepić da je velika lažovčina!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić demantovao laži koje je Marinika Tepić iznela i objasnio da su njeni istupi u javnosti u poslednje vreme deo orkestrirane kampanje protiv vlasti koja podrazumeva iznošenje brojnih neistina.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

- Sto se tiče trgovine oružjem, Ministarstvo spoljnih poslova nikad nije dobilo nikakvu predstavku bilo kojih međunarodnih organa koji se bave kontrolom trgovine oružjem na bilo kakve nepravilnosti ili za prodaju oružja zemljama koje su na crnoj listi. Više državnih organa izdaju dozvole i nikad se nije desilo da je bilo bilo kakve zloupotrebe. Marinika Tepić je velika lažovčina - rekao je šef srpske diplomatije.

Dačić je naglasio da je sve to deo kampanje protiv vlasti, tokom koje se svakodnevno iznose svakakve laži.

- Dešavanja u Libiji nemaju nikakve veze ni sa kakvom trgovinom oružjem niti sa bilo kojim poslovima, već je bila u pitanju kriminalno-teroristička grupa koja se bavila otmicama i čiji je kamp bombardovala američka vojska. Nikakvog zataškavanja ubistva naših službenika nije bilo, zna se da su stradali prilikom američkog bombardovanja terorističkih kampova u Libiji gde su ih držali otete, ali Libija pored više naših zahteva nikad nije dostavila službeni izveštaj. Znači, to je čista laz - zaključio je ministar spoljnih poslova Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

29.10.2019 19:43

Ko laže,a ko ne laže treba dokazati,ali ranije za ovakve i slične izjave ovakvog tipa koji se tiču države,zakucala bi udba,db ili šta već na vrata,da se proveri.