Marinika Tepić uhvaćena u laži: Tvrdi da je Dahlan na poternici, novinari je patosirali pravim informacijama!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

16:11 >> 16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, desna ruka lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, slaže čim zine. Ona je danas uporno tvrdila da je Mohamed Dahlan na Interpolovoj poternici, iako joj je predočeno da postoji dokument u kome je crno na belo navedeno da čovek nije potraživan od strane te organizacije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

Tepićeva je na konferenciji za medije u Republičkoj skupštini iznela niz optužbi na račun vlasti, pre svega na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te u nekoliko navrata ponovila da je Palestinac Mohamed Dahlan čovek koji se nalazi na Interpolovoj poternici.

Iako joj je predočeno od strane novinara da postoji dokument samog Interpola od 26. aprila ove godine u kome se nedvosmisleno navodi da Dahlan nije na njihovoj listi traženih lica, Tepićeva nije odustajala od svojih tvrdnji. 

- Javnosti su dostupne samo crvene Interpolove poternice na kojima Dahlan nije. Međutim, tu su i druge - pokušala je nespretno da opravda svoje tvrdnje Tepićeva.

Novinari su joj ukazali da je Dahlan svih tih godina, za koje ona tvrdi da je bio na Interpolovoj poternici, bio u zemljama širom sveta, te da je prisustvovao i bitnim zvaničnim događajima u Rusiji i Briselu, pa upitali kako je moguće da ga niko tada nije priveo. No, na to je samo kratko poručila da "to treba pitati te zemlje"?!

Tepićeva nije želela da odgovori ni zašto su predstavnici SSP tvrdili da je SNS sam namestio paljenje knjige zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u Knez Mihailovoj ulici kada se na snimcima sa lica mesta jasno vidi da je čitavom akcijom rukovodio upravo njihov čovek Branko Miljuš.

- To je pitanje za Dragana Đilasa koji je jutros imao konferenciju i odgovarao na to pitanje - rekla je Tepićeva.

S druge strane, Đilas je danas odbio da odgovori na pitanja novinara Pinka i Informera o paljenju knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića. Umesto toga, on je na konferenciji za medije ocenio da to "nisu novinari, već propagandno glasilo predsednika Aleksandra Vučića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
star

29.10.2019 16:38

Kako se kaže, ko te tera Marinika u Moraču kad ne znaš da plivaš, a tvoje laži nigde da nađu podršku.

ana

29.10.2019 16:58

Ovo je samo jos jedan dokaz da se Djilasova politika bavi samo lazima i prevarama.

Pedja

29.10.2019 17:00

Kako je meni smesno kad neko zaluta u politiku kao ova Marinika pa se blamira svaki dan.

Darko

29.10.2019 17:02

Sem laži ništa drugo nismo čuli od Marinike Tepić