Ministar Aleksandar Antić dobitnik godišnjeg priznanja Međunarodnog energetskog foruma!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar rudarstva i energetike Republike Srbije Aleksandar Antić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja koje dodeljuje Međunarodni forum o čistim energetskim tehnologijama.

RepublikaFoto: Republika
Ministru uručeno važno priznanje

Ministru Antiću priznanje je uručeno danas u Novom Sadu, na početku 13. Međunarodnog foruma o čistim energetskim tehnologijama, koji organizuju Institut za evropske poslove iz Esena u Nemačkoj i Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Organizatori ovog međunarodnog ekspertskog foruma istakli su u obrazloženju da se godišnje priznanje "Top Energy" dodeljuje ministru Antiću za vanredan doprinos unapređenju energetskog sektora i jačanju energetske bezbednosti Republike Srbije.

RepublikaFoto: Republika
Međunarodni forum o čistim energetskim tehnologijama

Međunarodni forum o čistim energetskih tehnologijama održava se uz pokroviteljstvo Skupštine i Vlade Vojvodine, a tema ovogodišnjeg skupa je Energetska digitalna perspektiva Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading