Šljivančanin za Republiku: Nisam kivan na Šešelja

Autor: Republika

Vesti

28.10.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štand portala "Srpski telegraf" na nedavno završenom Sajmu medija pod nazivom "Media market" posetio je i Veselin Šljivančanin, penzionisani oficir JNA i VJ.

RepublikaFoto: Republika
Veselin Šljivančanin

Haški tribunal ga je proglasio krivim za pomaganje i podržavanje u mučenju hrvatskih zarobljenika u Vukovaru.

Za portal Republika kaže da nikome ne zamera ništa, da nije ljut ni na koga i da bi se vratio ne samo u Vukovar već u bilo koji grad u koji je njegova čizma kročila.

- Trudio sam se da radim ispravno i nisam pravio greške koje bi škodile drugim ljudima. Više grešaka sam naneo sebi, a za druge ja sam samo svojeglav. Više sam cenio druge nego sebe, poštovao ih više nego oni mene u danas su okrenuli mnogo toga protiv mene. Istina je jedna, a to je da nisam svojeglav - rekao je Šljivančanin.

 

 

Na pitanje da li je kivan na Vojislava Šešelja, Veselin odgovara:

- Uopšte nisam kivan na Šešelja. Mi imamo razmirice još iz Haga a ja sam mu napisao pismo, čak sam ga poslao i na sajt Radikalne stranke u kojem sam mu rekao, ako imate nešto protiv mene podnesite krivičnu prijavu, a ukoliko mi se bude sudilo, od tužioca ću da tražim da vi budete tužilac ili sudija. Pa da vidimo. Nije se oglasio, možda će tužbu poslati a možda i ne. Meni prijatelji prenose šta on priča o meni a neke stvari izmišlja da bi bio zanimljiv. Na primer, da je hteo da me bije u zatvoru - zaključio je Šljivančanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading