(FOTO) Pukla bruka: Opozicija ceo dan protestuje u Valjevu i sve ih je manje

Autor:

Vesti

28.10.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Saveza za Srbiju danas su aktvine ceo dan u Valjevu. Nakon što su se u malom broju okupili ispred fabrike "Krušik", oni su započeli miting u 17h na gradskom trgu u Valjevu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Osipanje se nastavlja

Prema najavama, ovaj protest se održava u znak podrške radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, koji je u kućnom pritvoru zbog odavanja poverljivih informacija u vezi prodaje oružja iz ove fabrike.

Na mitingu je predviđeno da govore Marinka Tepić, Sergej Trifunović, Srđan Milivojević, zatim Biljana Stojković iz „Inicijative žena“, advokat Aleksandra Obradovića Vladimir Gajić i drugi.

I pored toga što je najavljen veliki broj govornika, protest je doživeo potpuni fijasko.

Podsetimo, iako lideri opozicije pružaju podršku Aleksandru Obradoviću, građani Valjeva na društvenim mrežama dele vesti o njemu ukazujući na to da je njegov dosadašnji rad bio povezan sa navodnim malverzacijama u "Krušiku". 

Zato je vrlo mali broj ljudi danas izašao na ulice i pridružio se protestima, čak i Valjevci koji su opoziciono nastrojeni nisu pružili podršku svojim liderima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Nemanja

28.10.2019 16:50

Još jednom je opozicija doživela krah na protestima u Valjevu.

OM

28.10.2019 16:50

Da sam na njihovom mestu, ne bih se javno blamirala.

ana

28.10.2019 17:21

Opozicija iz dana u dan sve vise pokazuje koliko su zapravo jadni.

VladanJ

28.10.2019 17:21

Gradjani Valjeva znaju da prepoznaju kada vide neku obmanu i husku, nece tako lako manipulisati njima za svoje sebicne ciljeve!