Đurić: SNS za 11 godina napravila preokret u Srbiji!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.10.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka danas obeležava 11 godina od osnivanja, a potpredsednik Glavnog odbora te stranke Marko Đurić kaže da je SNS za 11 godina prerasla u pravi pokret narodne bune protiv onih koji su zemlju razorili prethodnih decenija.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

- Bune protiv onih koji su do 2012. godine ugasili 4.000 fabrika u Srbiji, doveli do jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, odnosno nisu reagovali na to na adekvatan način, nisu učinili sve što je trbalo da bi se to sprečilo... bune protiv onih koji su institucije ove zemlje tajkunizovali - rekao je Đurić gostujući na Pinku.

On je istakao da je SNS za 11 godina postojanja uspela da zaustavi te procese razaranja Srbije i istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo ciklus reformi koji je rezultatirao oporavkom ekonomije, smanjenjem stope nezaposlenosti, zustavljanjem pada bruto društvenog proizvoda.

Đurić je naveo da još puno toga ima da se uradi i ispravi i istakao da će SNS sasvim sigurno puno toga u budućnosti menjati i, zajedno sa građanima, praviti planove kako da Srbija još brže i bolje ide napred.

- Ako želimo da zaista budemo uspešno društvo, da budemo konkurentni u odnosu na zapadnoevropske i druge bogate države koje odvlače stanovništvo iz ovog regiona, moraćemo još brže da se menjamo i efikasnije i energičnije da radimo - dodao je Đurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
OM

27.10.2019 10:25

Srećan rodjendan i da za narednih 11 godina slavite još veće uspehe.

Mica

27.10.2019 10:34

Zahvaljujuci nasem predsedniku mi smozemlja prosperiteta.Radi se i gradi i sve je krenulo na bolje.

Beli

27.10.2019 10:40

Kad su došli na vlast kasa je bila prazna. Pred njima je bio ponor.

Boza

27.10.2019 10:50

SNS je apsolutno preporodila Srbiju.Nadam se da ce nastaviti da napreduju i rastu jos vise.