SNS ismejava Đilasa: Performans "Putujući cirkus" i točak nesreće koji ukazuje na afere

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.10.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka organizovala je danas u Knez Mihajlovoj ulici performans koji su nazvali "Ðilasov putujući cirkus" , čiji je cilj kako je objasnio pedsednik GO SNS Aleksandar Mirković da se kroz jednu interaktivnu igru "prođe kroz sve afere koje je iza sebe ostavio" nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Aleksandar Mirković tokom performansa

Igra je predstavljena tako da građani mogli da vrte "točak nesreće" i zavisno od toga gde se on zaustavi dobijaju fiktivne vaučere na iznos koji je navden kao "cena" afera koje pripisuju Ðilasu.

- Iza sebe je ostavio brojne afere, a mi želimio da podsetimo samo na neke od njih. I naši građani će biti u prilici da kada zavrte točak nesreće dobiju vaučer na kome se nalazi određena cifra. Da li je to 25 miliona evra koje Dragan Ðilas ima samo u nekretninama, da li je to 630 evra za koliko je zadužio svakog građanina Beograda, da li je to šest miliona evra koje je proneverio u aferi Bulevar kralja Aleksandra ili u aferi podzemni kontejneri - rekao je Mirković.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Točak nesreće koji ukazuje na afere Dragana Đilasa

On je dodao da građani Beograda imaju pravo da znaju kako je Ðilas trošio njihove pare i gde su one završavale i najavio da će SNS nastaviti dar bori za interese građana Beograda i Srbije i da neće prestati da postavljaju pitanja kako su se i Ðilas, Vuk Jeremić i Boris Tadić obogatil.

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Cilj je, navodi Mirković, da se skrene pažnja da li je tim ljudima nije stalo do Srbije već isključivo, kako kaže, do njihovih ličnih interesa i da se opet vrate na vlast kako bi mogli da nastave da se bogat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Aca

26.10.2019 12:39

Savez i lici na putujuci cirkus.

Miki

26.10.2019 13:16

SzS pravi cirkuske predstave po Beogradu.

Mirka

26.10.2019 13:23

Smesni i jesu.

Tijana

26.10.2019 13:29

Đilasov savez je pravi cirkus