Marjanović oduvao Đilasovog pulena: Švercer deviza Marko Bastać odlično zna da broji keš koji je nelegalno pokušao da unese u Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

25.10.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda saopštio je da za razliku od Dragana Đilasa i Marka Bastaća, gradska vlast predvođena SNS uvek radi i uvek će raditi za građane.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

- Pokazalo se da odlazeći predsednik opštine Stari grad, u slobodno vreme švercer deviza, Marko Bastać odlično poznaje matematiku posebno kad broji keš i to do 13.000 evra koje je nelegalno pokušao da unese u Srbiju. Osim što nije objasnio poreklo deviza koje je imao kod sebe, javnosti nije objasnio ni za šta je taj novac konkretno namenjen - naveo je Marjanović u saopštenju i pojasnio: 

- Ako ovome dodamo činjenicu da je Marko Bastać od kada je postao predsednik opštine Stari grad na nameštenim tenderima isplatio firmi Codex trade doo 109.724.968 dinara, a firmi Respect legal doo 85.799.755, što je ukupno 195.524.744 dinara, svakom građaninu može da bude jasno poreklo gotovog novca pronađenog kod predsednika opštine Stari grad, koji mu je verovatno ostao posle provoda u Dubaiju - konstatovao je Marjanović. 

 

 

Kako je istakao, na platnom spisku pomenutih firmi kojima je opština Stari grad isplatila više od 195 miliona dinara, što je više od milion i šesto hiljada evra, nalaze se Đilasovi i Bastaćevi odbornici, aktivisti i batinaši koji su mesecima sprovodili destruktivne akcije na ulicama Beograda, koje su kulminirale paljenjem knjiga i pokušajem nasilnog i fizičkog obračuna sa političkim neistomišljenicima. 

- Za razliku od Dragana Đilasa i Marka Bastaća koji su za svoju nasilnu i destruktivnu političku kampanju potrošili više od milion i šesto hiljada evra novca građana Starog grada, gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom je radila i uvek će raditi za građane pa će tako svim Beograđanima ostati uređen i popločan Trg republike, 500 obnovljenih fasada, desetine parkova, stotine kilometara asfaltiranih ulica, izgrađene vodovodne i kanalizacione mreže, novi domovi zdravlja, vrtići i škole. Siguran sam da građani Beograda dobro znaju ko radi za njih, a ko za sebe i da će na narednim izborima pružiti još ubedljiviju podršku Srpskoj naprednoj stranci - zaključio je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading