DSS formira pokret "Metla 2020"

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2019

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret koji će formirati Miloš Jovanović i Demokratska stranka Srbije sa više organizacija i pojedinaca za predstojeće parlamentarne izbore zvaće se "Metla 2020", piše "Blic".

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Jovanović

Prema saznanjima lista, Jovanović je sa još nekoliko koaliconih partnera neobičan naziv pravno zaštito u Agenciji za privredne registre i u trku ulaze pod nazivom "Metla 2020".

"Blic" navodi i da je rađeno istraživanje sa fokus grupama u kojem je bilo kandidovano više naziva za pokret, a da je "Metla" dobila najvisu ocenu.

Prema pisanju lista, DS S je doneo odluku da definitivno izađe na izbore, a u pokretu će se naći Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije, lokalna organizacija iz Kraljeva koju vodi Ivan Matović, Pokret za život Zlate Ðerić, Grupa eksperata za preporod...

Jovanović je za "Blic" potvrdio da se radi o dosta širokom okupljanju.


- Novi pokret će okupiti znatan broj ljudi koji kao i mi misle da je potrebna potpuna promena sistema - kaže Jovanović i dodaje da se ta promena tiče načina na koji građani biraju svoje predstavnike, a zatim i drugog niza pitanja.

Skup na kome će pokret zvanično biti osnovan, a javnosti saopsteno novo ime biće održan 3. novembra, navodi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading