"Gajić navikao da drži pridike tužiocima"

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da je primetna sve veća nervoza Dragana Ðilasa i Saveza za Srbiju zbog toga što im, kaže, opada i ono malo podrške među građanima koje su imali, pa na sve načine pokušavaju da diskreditiju ministra policije Nebojšu Stefanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Gajić

Mirković je, u pisanoj izjavi, reagovao na izjavu advokada Vladimira Gajića, koji zastupa Aleksandra Obradovića iz Krušika, navodeći da Gajić nastupa samo kao advokat, a krije da je visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića.

- Ipak, reklo bi se iz razumljivih razloga, jer kada bi u javnosti spomenuo i da je šef pravnog tima Vuka Jeremića, narodu bi odmah bilo jasnije zašto Gajić drži pridike tužiocima, poručuje im ko treba da bude glavnoosumnjičeni, presuđuje da li ima dovoljno dokaza, donosi presude umesto sudija i vrši sve vrste pritisaka na institucije - naveo je Mirković.

Kako kaže, građani bi se setili da je Gajić navikao da se tako ponaša, jer su, tvrdi, u vreme vlasti Jeremića i Ðilasa, opštinski odbori DS davali predloge i birali ko će biti tužioci i sudije, koji su zatim "omogućavali DS bratiji da se nekažnjeno izvuku za svoje pustošenje i pljačkanje Srbije, zatvaranje fabrika i ostavljanje preko pola miliona ljudi bez posla".

 

 

- Neko bi se dosetio i da je baš jedna takva tužiteljka svojevremeno obustavila istragu protiv vajnog ''samo advokata'' Gajića zbog podstrekivanja na zloupotrebe kojim su nekadašnjeg srpskog giganta ''Geneks'', kao i budžet Srbije, ''olakšali'' za neverovatnih 62 miliona - naveo je Mirković.

Zato, kaže, nije teško sabrati zašto Ðilas, Jeremić i njihovi saradnici ne mogu da "odboluju" vremena njihove vlasti, zašto su sve nervozniji i zašto na sve načine pokušavaju da diskreditiju baš ministra policije Nebojšu Stefanovića iznoseći, dodaje, nove laži, "pa i po cenu da sopstvenu zemlju optuže da naoružava ISIS".

- Narod u Srbiji zna i zašto se jedino Ðilas, Jeremić i ostali ne pitaju kojim je to sve strancima i iz kojih zemalja radnik ''Krušika'' Aleksandar Obradović predavao tajne i dokumenta o poslovanju srpske namenske industrije, a ni zašto je ovaj osumnjičeni za njihov Savez protiv Srbije heroj - naveo je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Novak

24.10.2019 17:14

Djiki u vecitom problemu.

Bojan

24.10.2019 18:11

Hvata ih panika,jer ih narod ne zeli.

Helena

24.10.2019 18:28

U svemu tome Djilasovci nece uspeti.

MilijanaLakić

24.10.2019 18:55

Svi se sećamo dosovske hajdučije u kojoj su "vedrili i oblačili" Đilasovi korumpirani tužioci i sudije da bi prikrivali njihove kriminalne radnje kao što i Gajić to sada pokušava