Da li je Šutanovac raskrinkao Vuka Jeremića?

Autor: Republika

Vesti

24.10.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac na Tviteru je prozvao, prema komentarima drugih tviteraša, Vuka Jeremića koji je u svojoj političkoj karijeri promenio veliki broj ideoloških boja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. STOJANOV/Tanjug/AP
Tekst potpisa

- Upoznaš "mladog, perspektivnog" političkog aktivistu. On najveći proNATOvac, monarhista, za kralja i kraljevinu... u međuvremenu postane rusofil, titoista, seti se komunističkih predaka, Kosovo mu postane srce Srbije a Srbija do Jadrana i sad plaši Srbe NATOom. I nije Miša V. - napisao je Šutanovac na Tviteru.

Šutanovac u svojoj objavi evidentno nije precizirao ime tog, kako je napisao, mladog i perspektivnog političara, koji je od NATOovca došao do toga da Srbe plaši NATO-om, i koji je prešao put od monarhiste do titoiste, ali sudeći po komentarima tviteraša radi se o Vuku Jeremiću.

U komentaru ispod Šutanovčeve objave stoji kometar koji nedvosmisleno dokazuje da se radi o Vuku Jeremiću. - Ali dotični ipak obezbedi ćerki američko državljanstvo - napisao je jedan tviteraš, aludirajući na to što je se žena Vuka Jeremića porodila u Njujorku.

Foto: twitter.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Pedja

24.10.2019 14:53

Pocela opozicija sama sebe da cerupa!

Sasa

24.10.2019 14:53

Vuk boje menja,ali cud nikada...

Miki

24.10.2019 15:57

Znaju svi Jeremića odlično i ne kaže se džabe da Vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Čovek još dok je bio žut bio je prevrtljivac.

una

24.10.2019 19:20

Kako ga je samo lepo opisao, ni rodjena majka ne bi umela bolje.Neprijatelj svoje zemlje