Vučić: Traže da priznamo Kosovo, a ne nude nam ništa

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.10.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Beogradu niko ništa ne nudi kad je reč o kosovskom pitanju, sem da prizna Kosovo u granicama u kojem su ga priznale zapadne zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

 Na pitanje da li je tačno da mu je specijalni izaslanik američkog predsednika za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel eksplicitno tražio priznanje Kosova, a zauzvrat nudio investicije, Vučić je rekao da je sa njim imao pozitivan i dobar razgovor i da neće da odgovara na nagađanja i pretpostavke koje se pojavljuju u javnosti.

- Vi mislite da nam je neko drugi nešto drugo nudio, pošto slušam priče kako je podela izdaja...? Nama niko ništa ne nudi, sem da priznamo nezavisno Kosovo u celini granica nezavisnog Kosova. Ako znate nekog da mi je nešto drugo ponudio, pokažite mi ga - rekao je Vučić. On je zatražio i da mu pokažu onog kome je navodno obećao da će da prizna nezavisnost Kosova.

- Naslušao sam se tih laži, kao što sedam godina slušam priče da nešto ne valja, a ceo svet se divi našoj ekonomiji. Bili smo na ivici ambisa, a danas je Srbija živa ekonomija koja brzo napreduje - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ceca

24.10.2019 11:59

Ultimatumi ne prolaze kod Vučića.

ceca

24.10.2019 12:00

Zapadne zemlje treba da koriguju svoje stavove o Kosmetu.

Nena

24.10.2019 14:25

Za to mogu da se obrisu,pa nismo mi repa bez korena!