Čanak se obrušio na Marića: Ti si zlo kakvo odavno ova zemlja nije videla, ti si najobičniji podvodač!

Autor: Republika

Vesti

23.10.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, osim što je mahao zastavom Katalonije u studiju TV Hepi, o čemu je Republika.rs već pisala, žestoko je izvređao i voditelja Milomira Marića.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP/ST/V.LUKIĆ
Čanak i Marić

Na naizgled obično pitanje da prokomentariše političku situaciju u Srbiji, Čanak je odgovorio nizom uvreda na račun poznatog novinara.

- Politička situacija u Srbiji je takva, da si ti, druže Mariću, još uvek na slobodi. Što znači da je Srbija u ozbiljnom kolapsu, materijalnom i moralnom - rekao je Čanak, ali se tu nije zaustavio, već je nastavio da vređa voditelja.

- Ti si zlo kakvo davno ova zemlja nije videla, sram da te bude! Gde će ti duša? Dobro, gde će ti duša, znamo - kazao je između ostalog Čanak.

Kakva je bila Marićeva reakcija, pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djordje1953

23.10.2019 17:03

sta je canak pogresio

sanjar

23.10.2019 17:51

Udario tuk na luk. Ako bi se merilo koji od ove dvojice je vece zlo, sigorno bi svei instrumenti za merenje eksplodirali.

Odgovori 12 1
Stršljen

24.10.2019 10:25

Čanak je za neke stvari u pravu,a za Marića je pun pogodak,kao da me je pitao.