Vesić: Đilas organizovao fašističko orgijanje, pa se preko svojih medija pravdao da je to bio PERFORMANS

Autor: Republika

Vesti

23.10.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić oštro je reagovao na svom Fejsbuk profilu povodom pokušaja orkestrirane relativizacije paljenja njegove knjige u režiji lidera SzS Dragan Đilasa.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/B. STEKIĆ
Dragan Đilas / Goran Vesić

Goran Vesić: Ko o čemu Dragan Đilas o zatvoru ili što bi naš narod rekao svako se češe tamo gde ga svrbi.

Dobro je da Đilas čita Krivični zakonik Republike Srbije jer je poslednja knjiga koju je pre toga pročitao bila bajka Ivica i Marica. Zato Đilas svaki dan pokazuje da je polupismen. Ako se već odlučio samo za jednu knjigu u životu za njega je najbolje da to bude baš Krivični zakonik jer ta knjiga će mu najviše trebati.

Đilas ni danas ne može da pobegne od svoje naravi - da odlučuje o životu i smrti i da je on i tužilac i sudija. To je bolesno. On određuje ko će u zatvor kao i što je pre mesec dana pred Predsedništvom Srbije pričao šta će da radi tužilac koga će on da postavi i kako će da hapsi Predsednika i ministre. Tako Đilas tuži i optužuje isto onako kako i otpušta. Nedavno smo slušali snimak kako je policajcu sa trudnom ženom pretio da će da mu uruči otkaz pošto se usudio da zaustavi njegov automobil.

Dragan Đilas zna dobro šta je uradio. Zvanično preko medija, kao predsednik stranke, pozvao je svoje pristalice da se okupe U ISTO VREME I NA ISTO MESTO gde sam ja sa svojim prijateljima promovisao svoju knjigu.

Tako je Dragan Đilas postao organizator nasilnog i neprijavljenog skupa koji se pretvorio u fašističko orgijanje u kome su njegove pristalice, ne samo palile moju knjigu što nam je Đilas preko svojih medija objasnio da nije ništa strašno i da je to performans, već je pokušan moj linč i mojih saradnika. A linč je bio pokušaj ubistva o čemu postoje brojna svedočenja i TV snimci. Ta rulja koja se skupila na Đilasov poziv bila je vrlo raznolika, a bilo je među njima i narkodilera. Sa Karaburme recimo. Zato vrlo jasno i odgovorno kažem da je te večeri Đilas želeo da padne krv. Moja krv. I da je lično odgovaran za sve što se dogodilo. Uostalom to je njegova politika.

Ako ne zna šta je uradio mogao je da pita “advokata u pokušaju” iz Novog Sada Borislava Borka Stefanovića udatog u Beogradu. Mislim da bi i on sa dva meseca pripravničkog staža mogao da mu objasni šta je uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jasna

23.10.2019 13:08

Djilas je jedan olos

Odgovori 10 0
Pedja

23.10.2019 13:54

Dragan djilas i njegov SzS vodi politiku nasilja i zastrasivanja.To je ceo njihov politicki program!

Petar

23.10.2019 18:58

@Pedja - Oni su pušteni da to rade, jer znaju da nemaju nikakve šanse ni silom da dođu na vlast kamo li na regularan demokratski način.

Lane

23.10.2019 14:31

Djilasa podhitno iza rešetaka !