Haradinaj: Ne verujem Kurtiju, on je dobar prevarant

Autor: Tanjug

Vesti

22.10.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Sever Portal
Ramuš Haradinaj

- Video sam ga sa zastavom Kosova na stadionu i imam dilemu da li da verujem njegovoj izjavi da neće priznati Specijalni sud. Radio sam jedno vreme sa njim, dobar je prevarant. Primer zastave nešto govori. Dakle to je prevara - izjavio je Haradinaj u emisiji za RTV Dukađini.

Kurtijev pokret "Samoopredeljenje" u svom programu ima formiranje velike Albanije, a zastava Republike Albanije izložena je u njegovom kabinetu.

Doskorašnji premijer Haradinaj je izrazio nadu da Kurti neće ukinuti takse od 100 odsto uvedene Srbiji i BiH jer bi to, kako tvrdi, bila nepopravljiva greška:

- Nadam se da Aljbin Kurti, koji je prevrtao srpske kamione, sada neće dozvoliti tim kamionima da uđu.

RepublikaFoto: youtube.com/Slobodno Srpski
Aljbin Kurti

Haradinaj je ponovio i da će ostati u opoziciji i da "nije zainteresovan da bude deo nove vlade".

Na vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra koalicija Haradinajeve ABK i Socilademokratske partije zauzela je četvrto mesto po broju osvojenih glasova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading