(VIDEO) Skandal! Državna sekretarka uhvatila Đilasovce u laži: Montirali ruski TV prilog o Stefanoviću

Autor: Republika

Vesti

21.10.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Đilasovog Saveza za Srbiju su bez trunke srama lažirale prilog televizije "Raša tudej" u nastavku svoje brutalne kampanje laži protiv ministra policije Nebojše Stefanovića. Međutim, državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković sinoć ih je na društvenim mrežama razotkrila u tren oka sa snimkom priloga koji je je ruska televizija zapdravo emitovala!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Opozicija nedeljama unazad vodi kampanju protiv Stefanovića iznoseći niz izmišljotina sa kojima pokušava da njegovog oca dovede u vezu sa švercom oružja i optuži Srbiju da naoružava priadnike ISIS-a u Jemenu. O ovoj brutalnoj kampanji protiv Stefanovića juče je govorio i predsednik Aleksandar Vučić.

Međutim, pristalice Saveza juče su otišle korak dalje, te su na društvene mreže lansirale snimak priloga "Raša Tudej" u koji su ni manje ni više nego montirale fotografije ministra Stefanovića i njegovog oca i poruke "Otac i sin naoružavaju džihadiste". Na sve to, pristalice SzS su dodale i prevod na srpski po kojem ispada da ova ruska državna televizija optužuje Srbiju da naoružava teroriste i poručuje vlasti u Srbiji da neće dugo opstati uz "ne dozvolimo im da uteknu iz zemlje".

Bivši JUL-ovac Zoran Čičak je čak otišao korak dalje te je napisao da je to poruka od Medvedeva, aludirajući na subotnju posetu Beogradu ruskog premijera.

 

 

O koliko skandaloznom postupku opozicije se zapravo radi, jasno je prostim pregledom snimaka same „Raša tudej“ na jutjubu gde se u pravom prilogu vidi da ova televizija ne samo da ni u slovu ne spominje Nebojšu Stefanovića, već ni na koji način ne optužuje Srbiju za snadbevanje terorista u Jemenu.

Šokirana državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković razotkrila je ove laži okačivši pravi snimak ruske televizije, koji inače datira od 4. Septembra.

- Kada je Savezu za Srbiju politička ideja laž i samo laž. Sada prekraraju ruske vesti ne bi li im neko poverovao u izmišljotine da Srbija naoružava džihadiste?! Videli smo šta Đilasove pulenke montiraju, a evo i šta je ruska televizija zapravo objavila - napisala je Ivkovićeva uz priloženi snimak.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ana

21.10.2019 09:43

Opozicija samo time i zna da se služi.

Nina

21.10.2019 09:54

Najlakše je plasirati laž, dokle više?

Aga

21.10.2019 10:13

@Nina - Sve dok ne počnu da ih kažnjavaju po zakonima.

Ceca

21.10.2019 10:30

Velik skandal od opozicije.Bruka.