(VIDEO) Sergej se javio sa Balija: Opalilo ga sunce, pa u zanosu svira gitaru

Autor:

Vesti

21.10.2019

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović se nalazi na Baliju odakle preko društvenih mreža prenosi bezobzirne snimke provoda i uživanja što nikako ne priliči političarima koji žele da upravljaju jednim društvom.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Nakon što se "digla prašina" u javnosti odakle novac Trifunoviću za ova putešestvija po svetu, on se ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram i to video snimkom na kom peva i svira gitaru.

Na snimku se jasno vidi kako Trifunović u zanosu peva i prebira prstima po žicama gitare. S obzirom na to da je na Baliju trenutno 30 stepeni, bez tračka oblaka, nije ni čudo što sa ove egzotične destinacije "političar u usponu" šalje preteće poruke o tome kako će da ruši Vučića.

Podsetimo, nakon što je otkriveno da se Sergej Trifunović nalazi u luksuznom odmaralištu na ostrvu Bali, i još uz to naveo da to nije skup provod jer je izdvojio "par soma evra za dve nedelje", javnost je zahtevala odgovor na pitanje odakle dolazi taj novac za provod na udaljene egzotične destinacije i nakon što se vrati sa odmora, verovatno će lider PSG morati da pruži neka objašnjenja javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aga

21.10.2019 10:24

Dodži, dodži. Čekamo te.