Nicović potvrdio pisanje Srpskog telegrafa o operaciji "Senka": Jovanku držali u kućnom pritvoru!

Autor:

Vesti

21.10.2019

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisanje Srpskog telegrafa i sadržaj dokumenata Službe državne bezbednosti, a samim tim i postojanje operacije "Senka" ptvrđuje bivši šef beogradske policije, Marko Nicović.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Marko Nicović

- Jeste, to je istina, pošto je Jovanka imala dobre veze u vojsci i policiji preko visokopozicionarnih generala koji su imali ličko poreklo, kao i ona. U to vreme šef policije Stane Dolanc i šef Vojske Nikola Ljubičić strahovali su da se ona preko tih veza ne dočepa vlasti. Naruku im je išlo što je jednom prilikom pokušala svoje memoare da preda tadašnjoj premijerki Šri Lanke Sirimavo Bandaranaike, koje bi ona objavila kao njena prijateljica. To im je bilo dovoljno da je njih dvojica stave u kućni pritvor, oduzmu joj pravo da komunicira i odrede policijsku pratnju 24 sata - rekao je Nicović.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Božidar Spasić

MOJ STAV - BOŽIDAR SPASIĆ, bivši operativac DB

- Ja sam radio kad je Tito umro, znam da ne postoji apsolutno nijedna informacija ili podatak da je otvorena operacija "Senka" ili bilo kakva druga operacija vezana za Jovanku. Kako Toma Fila može da zna poslove službe DB? Ja nisam video ni jedan jedini papirić o Jovanki Broz - kazao je Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading