(FOTO) Vesić rame uz rame s ruskom braćom na Dan oslobođenja Beograda

Autor:

Vesti

20.10.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić sa ponosom je na Fejsbuku podelio fotografiju sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan Harčenkom i pomoćnikom gradonačelnika Andrejom Mladenovićem kako uivaju u jednoj od bašti na renoviranom Trgu republike.

"Sa velikim prijateljem srpskog naroda, ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji, Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Na rekonstruisanom Trgu republike, bogatim kulturno-umetničkim programom, obeležavamo veliki praznik i jubilej - 75. godišnjicu od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. I danas smo, kao i u danima oslobođenja, rame uz rame sa našom ruskom braćom!", stoji u postu koji je dočekan komentarom "Živela Srbija! Živela Rusija!"

U prilog današnjem lepom povodu ide im i sunčano vreme koje je izmamilo brojne sugrađane, koji su odlučili da prošetaju renoviranim trgom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading