Branislav Malović o "političkom mišu" Obradoviću: Nastavi da lepiš nalepnice, ali etiketu protuve sa sebe nećeš moći da skineš

Autor: Republika

Vesti

18.10.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Malović, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke osvrnuo se na neviđen skandal čiji je glavni vinovnik lider Dveri Boško Obradović koji je uputio primitivne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boško Obradović

- Danas smo svi ostali zatečeni “hrabrošću” Boška Obradovića, inače po vokaciji političkog jurišnika Dragana Đilasa, a povodom njegove izjave o tome da će išamarati predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Bila je ovo jedna od onih izjava koja je dobro nasmejala srpsku javnost jer je svima u zemlji Srbiji jasno da Boško Obradović vređa i šamara isključivo žene i poput velikih osvajača upada u objekte koji nisu pod nekom velikom zaštitom - naveo je Malović.

Kako je istakao, Obradovićeve reči možda deluju strašno, "ali daleko od toga da će ovaj politički “miš” bilo kada smoći hrabrosti da stane ispred predsednika ove države, a kamoli da se usudi uraditi ono što je napisao".

- Koliko je hrabar dokazao je i prilikom poslednjeg dolaska u grad Šabac kada ga nisu sačekale samo žene pa je izbegavao bilo kakav konflikt i ljubazno se osmehivao svima prisutnima. Vremenom je jedino stekao iskustvo gde može da pokaže svoju hrabrost nasrćući na slabije od sebe, a gde je bolje ne ulaziti u konflikt - istakao je Malović i zaključio:

- Isto tako Boško Obradović je brzo zaboravio na šta se sve lično zaklinjao i šta je sve obećavao građanima Srbije. Sve njegove reči i obećanja poput autorskih prava otkupljena su gomilom novca od strane Dragana Đilasa i danas je sve što Boško Obradović izgovori samo gomila gluposti i besmislica, a on lično je sporedna uloga u opozicionom pozorištu bez šansi da će se ikada dočepati nekakve glavne uloge. Nastavi da lepiš nalepnice po Srbiji, ali etiketu političke protuve teško da ćeš skinuti sa samog sebe - kaže Malović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Darko

18.10.2019 19:47

Obradović je odavno pokazao lice nasilnika i barabe

Nikoletka

18.10.2019 20:13

Bosko je neverovatno bestidan u svojoj politici crnog humora .Tu ce mu biti kraj,dalje nece moci.

Eva

19.10.2019 04:11

Boskic i jeste samo za lepljenje plakata,potrcko.

Dara

19.10.2019 04:12

Ja zaista ne znam otkud Boskic u politici,kad se bavi samo bojkotom i lepljenjem plakata.