Ovo su braća po uvredama! Boško i Vuk se pridružili Sergejevoj pljuvačini

Autor:

Vesti

18.10.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća po uvredama. U brutalnom vređanju novinarke RTS Olivere Jovićević lideru Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeju Trifunoviću pridružili su se Boško Obradović, Vuk Jeremić (preko svojih bliskih saradnika Vladimira Todorića i pisca Siniše Kovačevića), novinar Vremena Dragan Todorović. S uvredama je nastavio i sam Trifunović.

Foto: youtube.com/agencija JUGpress/ Tanjug/F. KRAJINČANIĆ/Tanjug
Boško Obradović / sergej Trifunović / Vuk Jeremić

Svi ovi opozicionari, praćeni još ponekim anonimnim likovima sa društvenih mreža, bukvalno su se juče utrkivali ko će više da izvređa Jovićevićevu uprkos mnogobrojnim osudama sa svih strana. Trifunovića su se čak odrekli i funkcioneri njegovog pokreta, članovi političkog saveta (pogledajte okvir), ali to njemu očigledno nije važno...

Pošto je prethodno napisao da emisija "Upitnik", koju vodi Jovićevićeva, postoji isključivo da ona ne bi morala da zarađuje 150 evra na sat kao prostitutka, juče je Trifunović novinarku RTS nazvao trovačem medijske scene i sugerisao da bi UNS i NUNS trebalo da se izvine "novinarima što su takvu osobu uporedili s njima".

U sličnom tonu poruke na društvenim mrežama ispisivali su i ostali pomenuti glumčevi istomišljenici (pogledajte tvitove), a među najgnusnijim porukama bila je ona Siniše Kovačevića:

Foto: twitter.com/printscreen

- Delegacija beogradskih prostitutki posetila je danas Sergeja Trifunovića i oštro protestovala zbog uvredljivih i neumesnih poređenja njihovog esnafa sa jednom od plavuša sa RTS. Trifunović uputio iskreno izvinjenje i obećao da mu se takvi gafovi više neće dešavati.

Foto: twitter.com/printscreen

Njegovu objavu na Fejsbuk je okačio medijski stručnjak Nebojša Krstić, dodajući: - Pomislili ste da je Sergej Trifunović najveća prostačka džukela na političkoj sceni, ali evo Siniše Kovačevića da vas demantuje. Krstićev post lajkovao je i gej-aktivista Predrag Azdejković.

Olivera Jovićević: Ko ne zna o kakvoj je pojavi reč, neka pročita šta je o kolegi s akademije napisala Biljana Srbljanović

Olivera Jovićević zahvalila je na podršci koju su joj uputila novinarska udruženja, organizacije i mnogobrojne javne ličnosti.

Foto: twitter.com/printscreen

- Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, s još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider s podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integriteta, Trifunović će beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu. Nemam više nikakav komentar jer Trifunovića lično ne poznajem. Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč, neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi s akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne napisala Biljana Srbljanović. I Vesna Pešić - napisala je Jovićevićeva.

Foto: twitter.com/printscreen

Poganog Trifunovićevog jezika, inače, nije ostao pošteđen ni izvesni Mladen Šagovac, fotograf i član PSG, čiju je prepisku sa čelnikom Pokreta objavio jedan tviteraš. U njoj se vidi kako Šagovac kaže da Trifunović na skupštini treba da objasni ko mu je nudio mito od pola miliona evra. Na to mu je lider stranke sočno poručio: - Napušite mi se ku*ca ti, tvoja mama-drolja i tvoj otac-patuljak.

Odrekli ga se i njegovi članovi Političkog saveta

Od ovakvih i sličnih gadosti upućenih jednoj ženi i novinarki ogradio se čak i Politički savet Trifunovićevog pokreta, uskrativši podršku svom lideru.

- Članovi Političkog saveta Pokreta slobodnih građana duboko su ubeđeni da u društvu za koje se borimo dijalog mora da zameni vređanje neistomišljenika po bilo kom osnovu. Apelujemo na sve učesnike u javnom životu, uključujući i predsednika PSG Sergeja Trifunovića, da se pridržavaju ovih načela i time doprinesu zalaganju za pristojno društvo - stoji u saopštenju ovog saveta.

Članovi saveta su uglavnom javne ličnosti, a na spisku su Dragan Velikić, Milan Vlajčić, prof. dr Daša Duhaček, prof. dr Jelena Đorđević, Goran Marković, prof. dr Srbijanka Turajlić, Janko Baljak, Nikola Đuričko i prof. dr Staša Babić.

Srpski telegraf potražio je komentar od njih. Javila nam se Srbijanka Turajlić i kratko poručila: "Nemam vremena da dam bilo kakav komentar, doviđenja." Nešto rečitiji bio je književnik Dragan Velikić: "Član sam tog saveta, ali već dugo nisam aktivan, tako da nisam prava osoba koju možete pitati za ponašanje predsednika PSG."

Reakcije!

Viktor Marković, Njuz net - Sergej Trifunović je previše dobar glumac u ulozi političara. Mislim da bi trebalo da izađe iz uloge glumca i postane političar.

Bojana Maljević - ne želim da komentarišem ništa u vezi s tim.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading