Lutovac: Neće nam Boško voditi politiku u DS

Autor:

Vesti

16.10.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović, lider Dveri, jedan od najbližih koalicionih partnera Dragana Đilasa u Savezu za Srbiju otvorio je paljbu po demokratama. Na udaru su se našli poslanici i funkcioneri koji ne slede slepo politiku dvojca Đilas-Obradović. Zanimljivo je da je Obradovićev obračun sa demokratama počeo baš od onih članova DS koji su imali veze sa nekadašnjim premijerom Zoranom Đinđićem, a nisu pošteđeni ni saradnici sadašnjeg lidera SDS Borisa Tadića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/S. RADOVANOVIĆ
Boško bi da bude gazda u DS

Naime, Dveri su u saopštenju poručili da Dragan Šutanovac, Balša Božović i Goran Ješić ne predstavljaju više ništa u Demokratskoj stranci, zbog čega je, navodno, vladajući režim veoma zainteresovan za njihove usluge.

- Posebno je smešno kada Šutanovac ili Balša Božović govore u ime DS ili SZS, a ne nalaze se niti na jednoj funkciji sa koje bi mogli da govore u to ime. Vreme će ubrzo pokazati za koga radi društvo iz starog rukovodstva DS, koje je upropastilo ovu stranku i sada želi ponovo da je preuzme i zaustavi obnovu ujedinjene DS - stoji u saopštenju Dveri.

Lutovac: Niko sa strane, pa ni uvažene kolege iz SZS ne mogu voditi kadrovsku politiku u DS

Predsednik DS Zoran Lutovac je izjavio da "niko sa strane, pa ni uvažene kolege iz Saveza za Srbiju" ne mogu voditi kadrovsku politiku u DS.

Obradovića je očigledno iznervirao TV duel sa Draganom Šutanovcem u kojem mu je poslanik DS poručio: - Mi nemamo gazdu, nama niko ne komanduje, doneli smo odluku koja je, po mom tumačenju, da nastavljamo borbu za demokratske izbore, bez obzira na to što smo u bojkotu za sledeće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
mojemaleno

16.10.2019 17:12

Bilo je pitanje vremena kada ce se ovaj pakt raspasti.

Vanja

16.10.2019 17:17

Oni ne postuju ni sami sebe svojim ponasanjem.

Ela

16.10.2019 18:08

Sve jedno ko im vodi i ovako su dotakli dno!

Ana

16.10.2019 19:37

Svako se sa svakim svadja, sami su sebi gazde, a famozni savez raparcan u froncle.