Šutanovac demolirao Boška! Mi nemamo gazdu, nama niko ne komanduje

Autor:

Vesti

15.10.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši lider DS Dragan Šutanovac očitao je lekciju Bošku Obradoviću u jutarnjem programu N1, a u nekim trenucima morala je da reaguje čak i voditeljka Minja Miletić kako bi rasprava tekla u normalnom tonu.

RepublikaFoto: printscreen/N1

U "Novom danu" Obradović je insistirao na tome da bojkot izbora ne znači predaju, već upravo suprotno - borbu, kao i da "bivše rukovodstvo DS svaki dan zabija klipove u točkove", dok ga je Šutanovac poklopio rekavši da su tvrdnje neosnovane i budalaste, te da opozicija mora da razgovara sa predstavnicima EU.

- Mi nemamo gazdu, nama niko ne komanduje, doneli smo odluku koja je, po mom tumačenju, da nastavljamo borbu za demokratske izbore, bez obzira na to što smo u bojkotu za sledeće - odbrusio je Šutanovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
misljenje

16.10.2019 06:54

kako je sutanovac dosta simpaticniji nama neopredeljenima, kada ne lupeta samo o vucicu... to je lek za ovu opoziciju da nadju umerenog, koji nije fasista i tajkun po vokaciji, i da mirno i stalozeno prikupi 20-30% neopredeljenih.... pa necu valjda za boska obradovica da glasam... alo bre!

Mica

16.10.2019 07:19

Vecito jedna ista tema.Od bojkota nema nista niti se time nesto dobija.

Sloba

16.10.2019 07:29

E, ako si mu rekao, osilio se mali Boškić !

Bojka

16.10.2019 07:45

Bravo Šule! Svaka stranka je samostalna i ne treba da prima od nikoga naredjenja.