SRAMNA DISKRIMINACIJA OPOZICIJE! Đilasov portal deli ljude na Beograđane i one "manje vredne"?!

Autor: Republika

Vesti

15.10.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U želji da sve što ima veze sa uspesima ljudi na vlasti nipodaštavaju, predstavnici opozicije prave velike pehove i izgovaraju sramne stvari! Poslednja u nizu sramnih konstatacija našla se u tekstu Đilasovog portala Direktno.rs. Naime, u ovom tekstu tvrdi se da Goran Vesić ne može da piše knjigu o Beogradu jer je on rodom iz Kruševca?!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Iako na prvi pogled deluje neverovatno da neko na toliko prizeman način vređa bilo koga samo na osnovu toga odakle potiče, to se dešava - i to u Đilasovim medijima.

Portal Direktno.rs dokazuje tako nešto jer u tekstu u kojem se bave promocijom knjige Gorana Vesića u jednom delu tvrde sledeće:

- Pristalice opozicije se ne slažu sa tim da zamenik gradonačelnika Beograda, inače rođeni Kruševljanin, kako kažu ničim izazvan, piše knjigu o glavnom gradu. Usledila su i skandiranja protiv promocije knjige - navodi se u tekstu.

Postavlja se pitanje da li je svima koji nisu iz Beograda zabranjeno da unapređuju i razmišlljaju o glavnom gradu i da li to što je Goran Vesić Kruševljanin znači da je manje vredan od nekog rođenog Beograđanina?! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading