Završen sastanak predsednika Srbije i taksista: Blokada se prekida!

Autor: Republika

Vesti

15.10.2019

13:33 >> 13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sastanka sa taksistima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obraća javnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

15:45 - Taksisti nisu izašli u šetnju, oni se voze. Mi smo imali molbu predsednika da smanjimo broj vozila i da smanjimo pritisak na građane. Naravno da je i nama bilo jasno da ćemo imati podršku predsednika, onog trenutka kada se obratio javnosti - poručili su taksiti.

15:43 - Na nedeljnom nivou ćemo imati komunikaciju sa predstavnicima državnih organa, pa ćemo dalje postupati onako kako ta dinamika bude nalagala. Nismo znali da će predsednik morati da rešava ono što je nadležnost ministarstva. Vi kao ministar ne možete da pratite sve segmente, ali eto sada je problem poznat i iznesen u javnost - kažu taksisti.

15:41 - Imamo povrenje u predsednika, uverio nas je da treba da imamo poverenja u institucije. Nadamo se da neće izneveriti naše poverenje koje smo mu ukazali - rekli su taksisti.

15:33 - Prestaju danas protesti i to će važiti do onog momenta dok ne dođemo do stava da li se propisi poštuju - potvrdili su predstavnici taksista posle sastanka sa predsednikom Srbije.

- Bili smo maksimalno kooperativni, ali predsednik Vučić je pokazao veliko razumevanje i želju da se problem reši - rekli su predstavnici taksista.

Inače, taksisti su i danas organizovali protest koji podrazumeva blokadu grada od 14 do 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Suzana

15.10.2019 14:04

Uplašili su se.

Stršljen

15.10.2019 14:05

Čudotvorni predsednik,njemu ne trebaju,predsednik vlade,vlada,poslanici,predsednici skupštne,ministri,naučnici,ekonomisti,inženjeri,građevinci,doktori,pa on sve rešava za čas,koja god šuša izađe da štrajkuje.Zadivljujuće.

Iki

15.10.2019 14:24

Хвала богу да су се уразумили!

meda

15.10.2019 14:28

Svaka cast predsedniku