Marjanović: Đilas poslao huligane i dilere da tuku Vesića

Autor: Republika

Vesti

15.10.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, oglasio se povodom sinoćnjeg incidenta na promociji knjige zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

- Dragan Đilas je sinoć poslao odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, funkcionere opštine Stari grad i nekolicinu plaćenih aktivista i huligana da se ispred galerije "Progres" fizički obračunaju sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem. Podsećam javnost da je sinoćnjem pokušaju linčovanja Gorana Vesića prethodio niz ozbiljnih i nasilnih incidenata koje po nalogu Dragana Đilasa u kontinuitetu sprovodi Marko Bastać sa huliganima, među kojima ima i osuđenih narko-dilera, koje plaća preko firmi kojima opština Stari grad isplaćuje enormne količine novca - rekao je Marjanović.

On kaže da Đilas divlja zbog neuspeha njegovog bojkota.

- Umesto na građane Starog grada, 122 miliona dinara iz budžeta opštine potrošeno je na finansiranje Đilasove kampanje. Do sada su po nalogu Dragana Đilasa, Marko Bastać i plaćeni huligani demolirali gradilišta, čupali saobraćajne znakove, nasilno upadali u Radio televiziju Srbije, pokušavali su da nasilno upadnu u Skupštinu grada Beograda i da se fizički obračunaju sa opštinskim i gradskim odbornicima Srpske napredne stranke. Sinoćni incident koji se desio je najbolja potvrda da je jedina politika Dragana Đilasa nasilje i da Đilasova ideja o bojkotu doživljava krah, zbog čega funkcioneri i aktivisti Đilasove stranke postaju sve agresivniji i destruktivniji, pa su u svom tom ludilu čak palili knjige baš kao što su nacisti spaljivali knjige u najmračnijem dobu prošlog veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ana

15.10.2019 11:40

Đilas umesto da podrži ovakvu humanu akciju on poziva na linč gradonačelnika Gorana Vesića.

Deki

15.10.2019 11:43

Брука и срамота! Таква слика је отишла у свет!!!!

Vesna

15.10.2019 11:51

Đilas se čačka, pa kada ga negde snađu, neće znati gde je levo !

Ceca91

15.10.2019 11:55

Bahato ponasanje Đilasovca i sinocno cepanje knjiga koje je decko nudio za humanitarnu svrhu je jadno i bedno.