Šutanovac očitao lekciju Bošku Obradoviću: Nema saveza u Parlamentu koji može da pobedi Vučića

Autor:

Vesti

15.10.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac očitao je lekciju lideru Dveri Bošku Obradoviću na temu - bojkot izbora u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Dragan Šutanovac

Gostujući u emisiji na N1 Obradović je na pitanje voditeljke " Kakav je plan, ako budete bojkotovali izbore?", konstantno odgovarao napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vlast, navodeći samo da "Dveri bojkotuju izbore i da ne ulaze u Parlament".

Sa druge strane Šutanovac mu je objasnio da je nemoguće motivisati narod u tolikoj meri da bojkotuje izbore i bude protiv vladajuće stranke s obzirom na to da nema saveza u Parlamentu koji bi mogao da pobedi Vučića.

- Da smo 2012. godine izašli sa jedinstvenim idejama kao savez na parlamentarne izbore ušli bismo u drugi krug. Ovako niti Demokratska stranka doprinosi glasovima Dveri, niti Dveri doprinose Demokratskoj stranci - izjavio je Šutanovac.  

Žestoka rasprava između dva političara povela se oko proevropskih načela Dveri.

Naime, Boško Obradović je naveo da se njegova opoziciona stranka zalaže za ulazak u Evropsku uniju, što je naišlo na oštru reakciju bivši predsednik Demokratske stranke.

- Kada uđete na Gugl i ukucate "Dveri" piše da ste proruski nastrojeni i da ste za svaki prekid pregovora sa Evropom, što nužno dovodi do toga da niste proevropska stranka -  rekao je Šutanovac, na šta je Obradović ostao bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Bojan

15.10.2019 08:26

Јесте да си и ти опозиција, али нека си му рекао !

Nina

15.10.2019 08:33

Jedina istina koju je Sutanovac ikada rekao jeste da opozicija nece pobediti Vucica.

sasa

15.10.2019 08:35

Suki je svestan da su slabi, svestan je da nasilnistvom nece nista postici, da ih narod prezire.

bilja

15.10.2019 08:37

Bravo, lepo je rekao godpodin Šutanovac.